Hozd ki a legtöbbet a külteredből minőségi bútorokkal

Egy jól kialakított kert vagy terasz jelentősen megnövelheti a szabadban töltött óráid számát. Ha kényelmes a fotel, örömmel tölt el az étkező látványa vagy élvezet használni a nyári konyhát, akkor pihentető lesz minden kinti kaland! Ebben segít a Luxor étkező szett is!


A hatszemélyes étkező szett a modern, a minimalista és a klasszikus, romantikus kertekben, teraszokon is remekül megállja a helyét. A szett arculatát, az újonnan reneszánszát élő rattan fonás határozza meg, ami kézi technikával történik. A magas minőséget és precíz tervezést képviselő bútor anyaga azonban nem rattan, hanem a kültéri viszonyokhoz tökéletesen igazodó polyrattan.

Ez a jelenleg két színben is elérhető étkező család maximálisan időjárásálló. Se a polyrattant, se a puha és kényelmes bőrülést nem kezdi ki a víz és nem fakítja az UV sugár. Még a bőr varrásait is impregnálják, hogy azon keresztül se szivároghasson be a nedvesség a bútorba!

A tartós, könnyen tisztítható és tárolható étkező szett kényelmet, eleganciát és minőséget visz majd az otthonodba. Hosszú évekig élvezheted kompromisszumok nélkül a német minőséget és pihenheted ki a napi hajtást a friss levegőn a Luxor étkezőgarnitúrával! A szetthez passzoló nappali bútorokkal is kiegészítheted a külteredet, hogy egységes hatású és minden szegletében ugyanolyan kényelmes legyen!