4 ok, amiért nem maradhat le egy medencéről a tető

A medence és masszázsmedence használatát jelentősen megkönnyíti egy tető, amit évszaktól függetlenül ajánlott használni. Mindig, amikor nincs használatban a medence. Jöjjön 4 ok, hogy miért!


1. Mindig kész a fürdésre

A fürdések között felhelyezett tető vagy thermotető segít a vizet elszigetelni a levegőben keringő szennyeződésektől, rovaroktól, levelektől és télen a hótól. Ez a mechanikus gát nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a fürdést ne a vízben található hulladékok halászásával kelljen kezdeni, hanem azonnal csobbanhass!

2. Egyszerűbb vízkezelés és tisztántartás

Ha kiküszöbölöd a vízbehulló kosz és az eső, hó problémáját, akkor a vízkezeléssel is könnyebb dolgod lesz. Még a látszólag ártalmatlan eső és hó is sokat ronthat a víz jól beállított kémiai egyensúlyán, a lassan lebomló rovarok és levelek szennyező hatásáról nem is beszélve. Egy tető tehát kevesebb munkát és kevesebb vízkezelőszert jelent a mindennapokban.

3. Lassabb vízhasználódás

Mivel nem kell rendszeresen több vízkezelő adalékanyagot használnod, ezért a víz sem használódik majd el olyan hamar. Ez ritkább vízcserét jelent, amivel ugyancsak jelentős anyagi és időráfordítást takaríthatsz meg. A nyári melegben ráadásul a tető szinte teljesen meggátolja a vízpárolgást, így nem kell olyan gyakran utántöltened sem a medencét. Kevesebb vizet használsz majd a tető akkurátus alkalmazásával.

4. Csökkenő energiafelhasználás

A tisztább víz a szűrők és a szűrőmotorok munkáját is jelentősen megkönnyíti, amelyek ugyancsak kevésbé használódnak. A melegített vizű medencék és jakuzzik esetén pedig sokkal optimálisabbá válik az energiafelhasználás, hiszen egy thermotető remekül őrzi a beállított hőfokot. Nem kell állandóan utánfűteni a vizet, ami különösen fontos tavasszal, ősszel és télen.

Ha szeretnéd, hogy a jakuzzid hosszú évekig zavartalanul, optimális víz- és energiafelhasználás mellett szolgálja a családot, akkor a thermotető rendszeres használata nem úri huncutság, hanem alapvetés. Szerencsére a minőségi masszázsmedencék ma már ezzel a kiegészítővel együtt érkeznek, így neked nincs más dolgod, mint tényleg használni!

A nyitás és zárás olykor nehézkes folyamatát segítheted egy tetőemelő beépítésével, amit a család fiatalabbjai is könnyen tudnak majd használni!