5 érv a téli jakuzzizás mellett

A téli időszak rengeteg kihívást tartogat, de egy otthoni jakuzzi sokat segíthet, hogy megőrizd egészségedet, fittségedet és jó hangulatodat is a hideg, sötét hónapok alatt. Jöjjön 5 érv, ami a rendszeres masszázsmedence használat mellett szól!


Le a náthával!

A hidromasszázs nemcsak pihenteti az izmokat, de erősíti az immunrendszert is. A forró víz kiűzi a hideget a tagokból, míg a meleg pára nedvesen tartja a nyálkahártyát és kitisztítja az orrot. A rendszeres jakuzzizásnak fontos szerepe van a nátha megelőzésében és a már meglévő kellemetlen tüneteket is enyhíti. Még hatásosabb lesz a fürdő, ha aromaterápiával kombinálod!

Kicsalogat a házból!

A téli hidegben nehéz megválni az otthon melegétől, pedig a fizikai fittség megőrzéséhez ilyenkor is fontos a mozgás. Sokkal motiváltabb leszel a sportolásra is, ha tudod, hogy utána egy forró vizes hidromasszázs vár, de a jakuzzis terápia már önmagában is hatékony segítség a szív- és érrendszer felpörgetésében. Ne töltsd az egész telet a lakásban, mozogj, sétálj és élvezd a meleg víz anyagcsere pörgető hatását!

Csökkenti a stresszt!

Az év végi, ünnepi időszak bármilyen szép is, könnyen válhat egy plusz stresszforrássá az életünkben. Ilyenkor különösen jól jön egy hely, ahol picit megpihenhetsz, ahol leteheted a stresszt és a tengernyi elvégzendő feladat után végre kényeztetheted magad. A masszázsprogramok lazítják a stressztől görcsbe merevedett végtagokat, hogy felfrissülve és pihenten szállhass ki a jakuzziból!

Segíti a bőrápolásban!

A téli hidegben több rétegnyi ruha alá rejtett bőrnek is szüksége van az ápolása és a fellélegzésre. Ebben is segít a jakuzzi. A meleg víz és gőz megnyitja a pórusokat, hogy a mélyen ülő szennyeződések is távozhassanak. A masszázsmedencés fürdő után a bőr jobban felszívja a testápoló készítményeket, így bőröd a télen is puha és hidratált lesz.

Csökkenti az izomfájdalmakat!

Míg a stressz által merevvé váló tagokat sokszor észre sem vesszük, addig egy hosszú és aktív nap után fájdalmassá váló izmokról már nehéz nem tudomást venni. Az ünnepi előkészületek, az ajándékok utáni rohangálás vagy éppen egy maratoni takarítás után áldás lesz a meleg víz és a masszázs együttes lazító ereje.

A jakuzziban elnyúlva teljesen átadhatod magad a pihenésnek, míg tisztul a bőr, az orr és a tüdő, valamint leolvad rólad a fáradtság és a stressz minden negatív hatása!

Szerezd be most a saját álom jakuzzidat és élvezd minden pozitívumát már ezen a télen!