Jakuzzi kiegészítők, hogy minden korosztály egyaránt élvezhesse a hidromasszázst

A jakuzzi minden korosztály számára rengeteg élményt és egészségügyi pozitívumot tartogat. A meleg vizes masszázs élvezete évszaktól és napszaktól függetlenül jó választás, amit most még kényelmesebbé és egyedibbé tehetsz a masszázsmedence kiegészítők segítségével!


Tetőemelők

A minőségi masszázsmedencék szorosan illeszkedő thermo tetővel érkeznek, amelyek bent tartják a meleget és gátolják a víz párolgását is, hogy ne kelljen olyan gyakran utána tölteni. Csakhogy a tetők emelése - főleg a fiatalabb és az idősebb korosztály számára - nem feltétlenül egyszerű vagy gyors. Ebben segítenek a tetőemelők. Ezek az okosan felépített szerkezetek megkönnyítik a tető mozgatását és csökkentik az ebből származó sérülések esélyét.

Az emelők (típustól függően) oldalra vagy a medence mögé emelik a tetőt és ott meg is tartják, hogy ne kelljen a hatalmas tetőt kézzel cipelni és a földre letenni. Egyszerű, kényelmes és hasznos kiegészítő, amivel növelheted a tető élettartamát is!

Lépcsők

A masszázsmedence gyártók nagy figyelmet fordítanak arra, hogy a jakuzzik külseje tetszetős, modern és extra hangulati elemekkel (fém-, fénycsík) felturbózott legyen. Hogy a választható színű burkolat is látszódjon, egyre csökken a földbe süllyesztett vagy fix ülőkeret mögé rejtett jakuzzik száma. Ezzel viszont a beszállás válik nehézkesebbé a gyerekek, idősebbek és mozgásukban korlátozottak számára. Egy jakuzzihoz színben és stílusban passzoló lépcső remek megoldás a probléma elhárítására. A csúszásgátló felülettel rendelkező lépcsőkkel kisebb a balesetveszély és kényelmesebb a be- és kiszállás!

Korlátok

A lépcsők mellett a korlátok is elérhetőek az extra biztonságért. A masszázsmedencére utólagosan rögzíthető korlátok stabil fogódzót nyújtanak a ki- és beszálláshoz, amit minden korosztály nagyra értékel majd. Könnyebb és veszélytelenebb lesz vizesen kiszállni ezekkel a kiegészítőkkel, mint nélkülük.

Ha fontos számodra a saját és szeretteid védelme, akkor ezekkel az extra tartozékokkal még biztonságosabbá, kényelemesebbé és egyedibbé teheted masszázsmedencédet!

Ha pedig a kényelemre szeretnél még jobban fókuszálni a jakuzziddal kapcsolatban, akkor is többféle kiegészítő áll rendelkezésere. Úszómedence vagy a jakuzzi falára rögzíthető tálcák, felfújható ülőpárnák és a medencés partikat veszélytelenebbé tevő törhetetlen, üveg hatású poharak széles választéka vár rád!