8 személyes jakuzzi teljes testmasszázzsal

A professzionális masszázsmedencék egészségügyi pozitívumai részben a meleg víz áldásos hatásából, részben a víz és levegő keverékéből álló erős hidromasszázsból tevődnek össze. A Caldera Spas Cantabria mindkét területen kiemelkedő képességekkel rendelkezik. ráadásul egyszerre 8 ember is élvezheti előnyeit!


Az amerikai jakuzzi óriáscég medencéje, a Caldera Spas Utopia sorozatának legnagyobb tagja. A Cantabria névre hallgató masszázsmedence hatalmas méretével, a BMW design csapata által tervezett külső megjelenéssel és látványos fényjátékával várja a luxus élményre vágyókat. Meg persze 74 különféle típusú és masszázsélményt kínáló befúvóval.

A 8 személyes medence egy fekhellyel és 7 ülőhellyel rendelkezik, de a jetek elhelyezkedése egyik ülésnél sem ismétlődik. A Caldera Spas medencékre jellemző circuit therapy vagyis körterápia itt is megtalálható. Minden helyen más-más masszázsélményt kapsz, és ha mindenhol eltöltöttél egy kis időt, akkor a kör végére egy teljes testmasszázs lesz a jutalmad!

A vízsugár erőssége állítható és mivel a hatalmas medencében összesen három motor végzi fáradhatatlan munkáját, ezért a jetek külön is állíthatóak. Kiválaszthatod, hogy melyek menjenek egy időben, ezzel is csökkentve az áramfogyasztást.

Ami köszönhetően a kiváló hőszigetelésnek, a pontosan illeszkedő thermo tetőnek és a kiváló gépészetnek, amúgy is meglepően szerény.

A Cantabria egy méretét, kinézetét és tulajdonságait tekintve is impozáns jakuzzi, amibe veszélyesen könnyű beleszeretni. A többféle masszázsprogram, az év minden napján gyorsan és költséghatékonyan előállított meleg víz mellett olyan látványos kiegészítőket is kapott a jakuzzi, mint a világítással is rendelkező két darab vízesés, a változtatható színű LED világítás. Ez utóbbi nemcsak a víz alatti világot öltözteti hangulatos köntösbe, de a medence külső oldalán is (például a négy saroknál) megjelenik irányfényként. Este igazán megkapó látványt nyújt a hatalmas, világító vízfelület, ami még különlegesebb élménnyé változtatja az éjszakai fürdőzéseket.

Ha egy professzionális, négy évszakos jakuzzit keresel, amelyben az egész család vagy baráti társaság együtt is elfér, akkor a Cantabria garantáltan jó választás. A kiváló minőségű luxusmedence hosszú évekig lesz hű társad a stresszoldásban, a pihenésben és a kikapcsolódásban!