Különleges megjelenésű kültéri kanapék nyár végi akciója

Egy jól kiválasztott kanapé könnyen a kert vagy terasz központi elemévé válhat, ami meghatározza az egész tér hangulatát és pozitív atmoszférát teremt. A kényelem és időjárásállóság mellett ezért fontos a bútor külső megjelenése. Ha egy elegáns, minőségi, de megkapó kanapét keresel, akkor ez az összeállítás neked szól!


Eye Catcher

A Domus Ventures fedett kanapéja az első pillanattól megragadja a néző fantáziáját. A polyrattan bútor kétoldalt nyitott, hagymakupolát időző keletien hangulata, ami az elhúzható, sejtelmes függönyök még tovább erősítenek a lusta szombatok és romantikus összebújások ígéretét hordozza. A két személy számára is kényelmes belső teret puha párnázat és zártságból adódó intimitás teszi kuckós élménnyé, ahova elvonulhatsz egy könyvvel, pároddal vagy a gyerekekkel egy kis minőségi időtöltésre. Itt garantáltan egymásra tudtok majd hangolódni, és a függönyök leeresztésével akár a külvilágot is kizárhatjátok!

Cardiff

A Cardiff kanapé az Ethos kétszemélyes, kör alakú kerti bútora. A kültérre tervezett, eső és UV-álló kanapéhoz egy lehajtható baldachinnal rendelkezik, ha szeretnél egy kicsit elmenekülni a napsugarak vagy a világ elől. A puha s(és gyorsan száradó) szivacs, kényelmes párnák sokasága és egy teljesebb körbeforgatható ágyrész teszi még különlegesebbé ezt a kanapét. Ha szeretsz a friss levegőn aludni, pihenni vagy akár dolgozni, akkor ez a 2 méteres átmérőjű bútor csak rád vár!

Magic Apple

Ugyancsak a Domus Ventures szakértelmét dícséri ennek az egyszemélyes kanapénak vagyis fotelnek a minősége. A valóban alma alakú fotel kinyitva és összecsukva is ugyanolyan izgalmas külalakkal rendelkezik, ami mellett nem lehet elmenni mosoly nélkül. Zárt állapotban kis helyet foglal, kinyitva vagy kényelmesen elnyúkhatsz a vastag párnázaton. A polyrattan jól bírja az esőt, nem szárad és törik a napfény vagy meleg hatására és könnyű tisztítani, ezért ideális anyaga a kültéri bútoroknak. A Magic Apple pedig ki is használja mindezt az előnyt és egy tartós, egyedi és szemrevaló bútorral gazdagítja otthonodat!

Paradiso

A Cardiff kanapéhoz hasonló megjelenésével a Paradiso elsősorban azoknak lehet jó választás, akik nem akarnak vagy tudnak elhelyezni egy kör alakú kanapét. A Paradiso - bár egyáltalán nem kicsi - kevesebb helyet foglal, ugyanakkor puhaságban, időjárásálló tulajdonságait tekintve és tartósságban felveszi a versenyt a kör alakú társával. Sőt, még a lehajtható baldahin sem hiányzik róla, ami akkor is kellemes árnyékot nyújt, ha nincs árnyékoló a kertben vagy nyitott a terasz.

Használd ki a nyár végi akciókat vagy kérj egyedi ajánlatot kedvenc bútorodra és tiéd lehet egy kényelmes luxus terasz, tartós, időtálló kerti bútorokkal!