Jakuzzi, aminek a telepítése gyerekjáték

A családi jakuzzi kiválasztásánál nemcsak a méretet vagy a befúvók számát érdemes megfontolni, de a telepítési lehetőségeket is alaposan körbe kell járni. Ha olyan masszázsmedencét keresel, ami teljes értékű hidromasszázs élményt nyújt, egész évben használható és könnyen, szinte bárhova telepíthető, akkor a Softub kiváló választás lesz!


A Softub egy különleges jakuzzi márka, amely rendhagyó megjelenésével és anyaghasználatával hívja fel magára legelőször a figyelmet, de egy alaposabb vizsgálat után további pozitívumait is könnyű felfedezni. A kör alakú masszázsmedence osztatlan belső terekkel és egy puha, enyhén összenyomható külső szerkezettel rendelkezik. Ez utóbbi megkönnyíti a szállítását és az ajtókon való áthaladását, a kör alakja miatt pedig gurítani is lehet. Annál is inkább, mert még a nagyobb, 5-7 fős darabok súlya sem éri el a 100 kg-ot. A medencére pontosan illeszkedő thermo tető és a motor rész is leszedhető, így a medencét akár két ember is könnyedén elbírja. Telepítésnél, áthelyezésnél és költözésnél hatalmas segítség lesz a Softub mobilitása, arról nem is beszélve, hogy a csekély súlya miatt nem igényel alapozást vagy különösebb tereprendezést a lerakása előtt.

Ez az egyszerű kezelhetőség a jakuzzi működésénél is visszaköszön, hiszen egy plug-n-play modellről van szó, ami annyit jelent, hogy még az elektromos hálózathoz sem kell érdemben hozzányúlni. Elég bedugni a csatlakozót a konnektorba és máris kezdődhet a víz fűtése. Hogy ez mennyire egyszerűvé, hatékonnyá és gyorssá teszi a telepítést, azt az alábbi videóban is láthatod, ahol egy ötödik emeleti teraszra kerül fel a jakuzzi mindössze pár perc alatt!

A Softub jakuzzik felhasználó barát kialakítása szerencsére nem jelent kompromisszumot a teljesítmény rovására. A teljes értékű hidromasszázst kínáló medence állítható erősségű vízsugárral és hatékony fűtőrendszerrel dolgozik, ami még télen is - minimális energiafelhasználás mellett - melegen tartja a vizet. A energiahatékonyságát elsősorban annak köszönheti, hogy a medence borítása egy puha, hőtartó anyagból készült, ami gyakran használnak thermo tetők készítéséhez. Emiatt a víz állandó hőmérsékleten tartása (ahogy a telepítése is) gyerekjáték. Az anyag kiválóság jelzi, hogy a medence fűtőrendszerrel valójában nem is rendelkezik, a víz fűtéséhez és melegen tartásához éppen elég a motor maradékhője. A 20 és 40 fok között állítható hőmérsékletű víz egész évben kellemes környezetet biztosít a pihenésre, a lazításra és a stresszoldásra!

Mindezt figyelembe véve nem csoda, hogy a Softubot sokan vásárolják városi környezetbe, és kertek helyett gyakran erkélyeken találkozhatunk vele. Ezt annak is köszönheti, hogy működése rendkívül csendes, tehát biztosan nem zavarod vele a szomszédokat, amikor beülsz egy fél órás masszázsra egy fárasztó nap végén!

Ha szeretnél még többet megtudni a Softub medencékről vagy akár ki is próbálnád, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeidbe. Szeptember 3-ig egy ingyenes wellness kiállítás, a Spatrend Expo vár kedvezményes ajánlatokkal és sok-sok masszázsmedencével!