A hátfájás kezelésének legkellemesebb módja

Van egy mondás, miszerint, ha negyven éves kor fölött arra ébredünk, hogy nem fáj semmink, akkor meghaltunk. A rengeteg ülőmunka és a betáblázott időrend miatti mozgásszegény életmód korát éljük, így ez a megállapítás sajnos egyre több embert érint. A izom, ízületi és hátfájdalmak már a húszas, harmincas éveiket taposók életét is megkeserítik, még szerencse, hogy a technika fejlődésével az ellenük való harc is egyre könnyebb.


Az eredetileg egészségügyi problémák kezelésére létrehozott masszázsmedencék sokáig a luxus pihenés jelképei voltak, de egyre többen kezdik újra felfedezni a bennük rejlő életminőség javító és egészségügyi pozitívumokat. A napi rendszerességű pezsgőfürdőzés rengeteg előnnyel jár, többek között a hátfájás kordában tartását és enyhítését is rábízhatod. Hogyan segít a masszázsmedence?

Meleg: A jakuzzi meleg vize segít megemelni a testhőmérsékletet, ami a vérkeringés gyorsulását hozza magával. Az erek kitágulnak, több vér jut el az izmokhoz, így azok működése javul és a görcsös állapot megszűnik és eltűnik az ezzel járó fájdalomérzet is. A test végre megpihenhet.

Felhajtó erő: A meleg, lazító hatású vízben nyakik merülve a gravitáció erejét ellensúlyozza a víz felhajtó ereje, ezért olyan érzés fog majd el, mintha hirtelen elveszítetted volna testsúlyod jelentős százalékát és lebegnél a vízben. Ez nemcsak kellemes érzés, de abban is segít, hogy levegye az állandó nyomást a csontokról, ízületekről és izmokról, amelyek egyébként folyamatos terhelés alatt állnak. Ez hátfájdalmakat okozó izomcsoportokra is igaz, így a derékfájdalom közvetlen kiváltó okaitól szabadulhatsz meg a vízben.

Masszázs: Ehhez a két hatáshoz csatlakozik jolly jokerként a jakuzzik esszenciáját adó hidromasszázs, ami erőteljes vízsugarakkal masszírozza a fájdalmas és megpihenésre vágyó területeket. A masszázsélményt kínáló befúvók erősségét és irányát gyakran személyre szabottan is állíthatod, hogy még tökéletesebb legyen a hatás. A HotSpring medencékben azonban van egy befúvó típus, amit kifejezetten a hátfájdalmak enyhítésére fejlesztettek ki. Ez a Moto-Massage DX!

Ez a különleges befúvó két mozgó vízsugárral dolgozik, amelyek fel és le járnak a gerinc vonalán, hogy kidolgozzák a feszültséget a tagokból és eltüntessék a merevséget és izomfájdalmat. A kivételesen pihentető és lazító hatású befúvó minden Highlife szériás medencében megtalálható, így ha te is gyakran szenvedsz a hát- és derékfájás kellemetlenségétől, válassz ebből a Hotspring sorozatból és mondj búcsút nehéz reggeleknek és állandó fájdalmaknak!

2020 legújabb masszázsmedence modelljei a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, extra kedvezményes vásárlási lehetőséggel MÁRCIUS 6-14-ig.