Miért elengedhetetlen kiegészítő a tető a masszázsmedencéhez?

A professzionális masszázsmedencékhez különleges kiegészítők széles palettájából is választhat a vevő, hogy minél inkább saját igényeire formálhassa a medence nyújtotta élményt. Van azonban egy kiegészítő, aminek szükségességét egyetlen szakértő sem vitatja. Ez a medence tető! Miért olyan fontos ez az elem?


A masszázsmedencékhez színben és méretben passzoló thermo tető öltözteti az egész szerkezetet, de előnyeinek hosszú sora ezzel még csak épphogy elkezdődik. Jöjjön miért megkerülhetetlen egy ilyen tető beszerzése kültéri és beltéri medence esetében egyaránt!

  • Mivel a hő közel 90 %-a a vízfelszínen keresztül távozik, különösen fontos, hogy ezt a területet is megfelelő szigeteléssel lássuk el. A fagy- és UV-sugarakkal szemben is ellenálló szintetikus bőrborítással fedett polisztirol tető ezt gond nélkül megoldja.
  • A tető gátolja a párolgó víz távozását, így 51télen és nyáron is gondoskodik róla, hogy a víz elpárolgás helyett a rendszerben maradjon. Ezzel rengeteg energiát és vízutántöltést spórol meg.
  • Mivel a párolgás mértéke csökken, ezért a beltéren elhelyezett medencék párolgása is mérséklődik és a helyiségben nem uralkodik el a pára.

  • A szigetelő tető nemcsak a vizet védi, de a biztonságot is szolgálja. A tető egy szilárd és gyerekek, házi kedvencek számára áthatolhatatlan gátat képez vízhez. Az alumínium "U" profilokkal megerősített hab a szükséges szilárdság mellett a rozsdaállóságot is biztosítja, így akkor is biztonságban tudhatja szeretteit, ha éppen nem tartózkodik a medence közelében.
  • A kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező burkolat tovább védi a medencét a környezeti szennyeződésektől. Ez leginkább a kültéri medencéket érinti, de por és rovarok beltéren is előfordulhat. A zárt tető ezektől a lehulló és vízben landoló szennyeződésektől védi a vizet, ami nemcsak idő előtt elkoszolódhatna, de a szűrőket is plusz munkának teszi ki ez a szennyeződés. A túlzott szűrőterhelés pedig gyors kopáshoz vezetne.

Ezeket mind elkerülheted egy kiváló minőségű thermo tető használatával, amely minden fürdőzést követően felkerül, hogy védje a masszázsmedencét, a vizet és a pénztárcádat. Az első osztályú és bevált anyagokat használó gyártók terméke nemcsak kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal bír, de a kivitelezése is rendkívüli, így használata is pofon egyszerű. Egyes modellek használatát automata nyitórendszer is segíti, ami a távolból is irányítható, hogy télen még ezzel se kelljen a mínuszokban vacakolni. A házból kinyitva a tetőt, azonnal beülhetsz a forró vízben, akár hóesésben is.