A jakuzzik nagyágyúja 8 személyt is a mennybe röpíthet

8 férőhelyével, 74 jetjével és 4 motorjával a Caldera Spas legnagyobb modellje a Cantabria, amely közel 50 éves szaktudást sűrít egyetlen medencébe. Teljes körű masszázsélményt, hatalmas teret, izgalmas kiegészítőket és megbízható gépészetet kínál tulajdonosainak, akik megismerhetik a luxus kényeztetés igazi jelentését!


Ha az igazi, hamisítatlan luxus kényeztetésre vágysz, akkor a Cantabriát neked találták ki. Ergonómiailag kialakított fekvő- és ülőhelyei gyengéd ölelésként fogják körbe testedet attól a pillanattól fogva, hogy belépsz, addig amíg ki nem kell szállnod. Tested minden fáradt porcikáját ellazíthatod a változatos és állítható erősségű masszázsjetekkel, miközben élvezheted a látványos szökőkutak kellemes hangját és a meghitt víz alatti fényeket. 

Ha minden érzékszervedet simogató kikapcsolódást keresel, amely jót tesz az egészségednek, minőségi javulást hoz mindennapjaidba és a karbantartásával sem kell sok időt töltened, a Caldera Spas medencékre biztosan számíthatsz. A gyártó cég évtizedes fennállásának minden tapasztalatával a legjobbra törekszik, így a kiváló hőszigetelés, a könnyű kezelhetőség és a víztisztaságért felelős sóbontó rendszer is adott a Cantabria modellekben. 

Ebben a medencében egyedül, családdal és barátokkal együtt is maximálisan kipihenheted a mindennapok fáradalmait, és egyszerre élvezheted a fejedelmi kényeztetést, a látványos víz-és fényjátékot és a lágy zenét! A minőségi pihenés új értelmet nyer a Cantabria masszázsmedencében!