Válts bőrkímélő medencetisztításra egy holland találmánnyal

Unod a víz minőségének állandó ellenőrzését? Szeretnél egyszerűbb, de bőr- és környezetkímélő megoldást találni, aminek a megfelelő alkalmazásához nem kell rögtönzött vegyésszé válnod? A holland AquaFinesse adalékanyag mindezt lehetővé teszi, heti 5 perces munkával. 


Az AquaFinesse egy bőr- és környezetkímélő adalékanyag, amivel pofon egyszerűvé és rendkívül gyorssá válik a mindig kristálytiszta víz elérése a medencében. A fejlesztés ereje abban rejlik, hogy képes a vízben található baktériumok és organizmusok masszív védőburkát meggyengíteni, így jóval kevesebb klórral is elvégezhető a tisztítás. Egyetlen, lassan oldódó klór tabletta elég ahhoz, hogy a víz jó illatú, tiszta és tapintásra is kellemes maradjon hosszú időn keresztül.

Az adalékanyag ráadásul kiváltja a habzásgátlók szükségességét és nem kell a pH szintet sem mérned, mindezt beállítja helyetted az AquaFinesse. Emiatt tényleg elég heti 5 percet a vízkezelésre szánnod, nincsenek rejtett feladatok vagy nehézségek.

Ha szeretnéd, hogy egyszerűbb és az érzékeny bőrű családtagok számára is biztonságos vízkezeléssel tartsd frissen a jakuzzid vagy medencéd vizét, akkor próbáld ki ezt a nagy népszerűségnek örvendő készítményt. Ha most rendeled meg csomagot egy limited edition ajándék törülközővel érkezik majd!

Használd ki az AquaFinesse modern fejlesztésének minden előnyét, hogy gond, méricskélés és nagy mennyiségű klór nélkül élvezhesd a nyári fürdőzéseket. Akár minden nap!