A masszázsmedencék királya

A masszázsmedencék királya, a HotSpring Sovereign látványra, teljesítményre és élményre is hozza a tőle elvárt fejedelmi szintet. A BMW dizájncsapata által újratervezett külseje méltó az évtizedek óta piacvezető beltartalomhoz. Az biztos, hogy a trónkövetelőknek fel kell kötniük a nadrágot.


A HotSpring Sovereign a Limelight széria hat személyes jakuzzija, amelyben két motor és 28 befúvó gondoskodik a minden részletre kiterjedő, kényeztető hidromasszázsról. A legek közül is kiemelkedő jakuzzi azonban nem csak belül, hanem kívülről is méltóságot, erőt és profizmust sugall. Lekerekített szélei, rafinált és az éj leszálltával igazán látványossá váló sarok világító csíkjai és visszafogott színei, formája egységes, letisztult képet alkot, amely minden kertbe tökéletesen belepasszol. Mindegy, hogy minimalista környezetről vagy rusztikus, esetleg romantikus hangulatú a környezet, a medence áramvonalas szépsége vonzza majd a tekintetet, így nem érdemes elrejteni.

Az egy fekvő és 5 ülőhellyel rendelkező belső tér kialakítása is első osztályú. A helyek kényelmesek, szinte körbe ölelik a benne ülő vagy fekvő személyt, akit az erős hidromasszázs sem tud "kilökni". Mivel két, egymástól függetlenül is működtethető motor is bekerült a jakuzziba, ezért akár egyszerre, akár külön is működtethető a szerkezet, attól függően, hogy éppen hányan élvezik a kényeztető fürdőt. 

A stresszes napok levezetésére tökéletes Soothing Stream vagy a fáradt izmokat ellazító Moto-Massage szakavatott masszőrök ügyes kezeivel is felveszi a versenyt, így aki kipróbálja a többféle erősségi fokozatot, örökre a szerelmese lesz. A különböző helyek más-más masszázsélményt nyújtanak, ami lehetővé teszi, hogy minden ülés kipróbálva az egész testet maradéktalanul átmasszírozd. 

A masszázs és a meleg víz lazító, relaxáló erejét olyan extrákkal is kiegészítheted, mint az érintőképernyős vezérlés, hogy a medencéből bárhonnan irányíthasd a jakuzzit. Vagy a tv és audio rendszer, amelyekkel egészen új szintre emelhető az esti filmnézés. 

A masszázsmedencék királya kívül-belül magas minőséget, eleganciát és profizmust sugall, amelyek nem maradnak üres ígéretek. Aki beleül a meleg vízbe, garantáltan kipihentebben, frissebben és boldogabban lép majd ki a habok közül.