A Softub medencék vízkezelése 5 percben

A masszázsmedence kiválasztásának körültekintő és jövedelmező meglépése után már nincs más hátra, mint élvezni a meleg vizes masszázs kényeztető, pihentető erejét. Hogy ezt minél tovább és minél gondtalanabbul tehesd meg, válassz olyan vízkezelő szereket, amelyek kíméletesek a medencéhez, a bőrhöz és a környezethez is. A Softcare pont ilyen és még az idődet sem rabolja majd. Heti 5 perc és mindig tiszta, illatos víz vár majd a medencében.


A Softcare a holland AquaFinesse cég által készített adalékanyag, ami nem minősül vegyszernek, ezért kíméletes a bőrhöz és a környezethez. Annyira kíméletes, hogy még a halastavakban is használható anélkül, hogy a halaknak bármi baja lenne tőle. Az adalékanyag segít, hogy a víz koszolódását és nyálkásodását okozó baktériumok védőrétegét lebontsa, így minimális klórral is elvégezhető azok kiirtása. A heti egyszeri adagolás mellett még a nagyobb masszázsmedencék számára is elég egyetlen, lassan lebomló klór tabletta ahhoz, hogy a víz mindig tiszta legyen. Ráadásul mellette nincs szükség a pH érték figyelésére vagy habzásgátló használatára, tehát a tényleges vízkezeléssel töltött idő valóban heti 5 percet jelent.

A Softcare a cég kifejezetten a Softub medence igényeire kifejlesztett adaléka, amely egyszerűvé és hihetetlen gyorssá teszi a vízkarbantartást, hogy a nap minden percében használhassa a masszázsmedencéjét. A csomag 2x2 liter adalékanyagot és 2 doboz diklór tablettát tartalmaz, amellyel hosszú ideig őrizheti medencéje tisztaságát. A csomag emellett tartalmaz egy szűrőtisztító tablettát is, hogy a jakuzzi szűrőit is maradéktalanul tisztán tarthassa. Ezzel növelheti azok élettartamát, ami magával vonja majd a víztisztaság idejének kitolódását is.

Kíméletes a bőrhöz, ezért gyerekek, idősek és érzékeny bőrű medencehasználók számára is ideális választás. Óvja medencéjét és családját egy időben, miközben a masszázsmedencéje kínálata örömöket is maximálisan kiélvezheti.

Tudjon meg többet a termékről a SpaTrend Expo Global szeptember 13-ig meghosszabbított rendezvényén, és szerezze be a gondtalan fürdőzés élményét garantáló csomagot most!