Tizenötezren voltak kíváncsiak a jakuzzis videóra, ami az Envoyt népszerűsíti

Több, mint tizenötezer néző volt kíváncsi arra, ahogyan Vezse Roland, a SpaTrend alapítója bemutatja a ma talán legnépszerűbb jakuzzit. A hosszúra sikeredett demonstráció során bárki megtudhatja a jakuzzi választás szempontjait, és segítségével könnyebben és tudatosabban készülhet az újabb otthon töltött időszak alatti wellness élményekre.


A jakuzzik királykategóriáját bemutató videósorozat egyikét olyannyira felkapták a nézők, hogy néhány nap alatt 15 ezer ember nézte végig a 25 perces tudásanyagot a jakuzzi választásról. Nem is csoda, hiszen a jelenlegi időszak sokak számára nem szól másról, mint az otthon, együtt töltött idő fontosságáról és annak kellemessé, élvezhetővé tételéről. Sokan most, a SpaTrend Expo alatt választják ki saját jakuzzijukat, és várják az ohhoni wellness kellemes perceit.

A saját kerti oázisunk kialakítása nagyon kellemes és kalandos feladat. Ha eddig még nem jártál a jakuzzi választás Mekkájában, akkor a SpaTrend Expo alatt feltétlenül érdemes kilátogatnod a festői Ürömre, ahol egy kis ékszerdobozként aposztrofált sziget vár az otthoni wellness teljes repertoárjának bemutatásával. 

Címkék: