A teraszbútor kényelme ősszel a szöveten is múlik

Egy napsütéses őszi reggelen is csak lassan kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, a levegő páratartalma is magasabb, mint nyáron, mégis sokan szívesen gyönyörködnének ilyenkor is a színes levelekben, a kert és a táj szépségeiben, mindezt teraszuk kényelméből. A hűvösebb időben való üldögélés során fontos, hogy a kerti bútor teljesen száraz legyen, és lehetőleg párnázott is, a párnákat viszont érdemes megóvni a párától és nedvességtől, vagy olyan, speciális Sunbrella szövettel bevont bútort választani, mely vízlepergető tulajdonságokkal rendelkezik, így meleg érzetet nyújt, és a párától, esőtől nem nedvesedik át.


A kényelmes kültéri élettérnek tehát egyik alapvető eleme a bútorszövet minősége. A Sunbrella szövetek egyedi tulajdonságai a Jati& Kebon belga bútorgyártó gondos tervezésének köszönhetők. A Sunbrella bútorszövetek rengeteg árnyalatban készülnek azért, hogy bármely stílusú teraszt otthonossá varázsoljanak. A szövet színe UV sugárzás hatására sem veszít intenzitásából, így valóban hosszú éveken át megtartja eredeti szépségét.

A Jati & Kebon kültéri bútorok Sunbrella szövete vízlepergető és szennyeződés-taszító tulajdonságokkal is rendelkezik. Ha véletlenül étel, vagy italfolt kerül a szövetre, esetleg a négylábú kedvenc sáros tappancsaival piszkolná össze a párnákat, egy nedves ruha segítségével a foltok egy mozdulattal eltávolíthatók.  A kültéri kanapék, napozóágyak ellensége a pára és az esővíz mellett a penész. A Sunbrella szövetek a penészedésnek is ellenállnak, így több esős, nyirkos nap sem tesz kárt bennük.

A Jati& Kebon Sunbrella szövettel kárpitozott, kiváló minőségű és szuper puha habszivaccsal töltött párnái a nappalitól megszokott kényelmet viszik a teraszra, és nagyszerű választást jelentenek, legyen szó napról vagy esőről. A párnák töltetének kialakítása garantálja, hogy a lehető leggyorsabban megszáradjanak.

A Jati&Kebon Sunbrella szövettel bevont kanapéi, napozóágyai és foteli megtekinthetők a SpaTrend bemutatótermeiben, és kiemelt őszi kedvezménnyel vásárolhatók meg a helyszínen és online.