A világ egyik legokosabb masszázsmedencéje még a tech őrülteket is leveszi a lábáról

A második generációs HotSpring Envoy igazi nagyágyú! Megjelenése, teljesítménye és extrái is az élmenyőzbe repítik, de az egészen apró finomságok teszik megunhatatlanná a használatát! Az 5 személyes Envoy pároknak, családoknak, baráti társaságoknak és tech őrülteknek is tud mit nyújtani!


Letisztult megjelenés és minden részletre kiterjedő belső formatervezés eredménye a HotSpring Envoy masszázsmedencéje, ami a BMW dizájncsapatának kreativitását dicséri. Az 5 személyes jakuzzi egy fekvőhellyel és négy ülőhellyel rendelkezik, melyek mindegyik más-más befúvókészlettel és így eltérő masszázsélménnyel ajándékozza meg a pihenésre vágyókat. Összesen 43 befúvó kényeztetheti egyszerre vagy akár egymás után a bent ülőket, akik a meleg víz relaxáló erejére koncentrálva hagyhatják maguk mögött a gondokat.

Az érintőképernyős, vezeték nélküli vezérlést a vízből is elvégezheti beállítva a megfelelő jetek működését, a masszázs erejét vagy a hangulatot fokozó LED világítást. De igény esetén bővítheti a medence technikai repertoárját vezeték nélküli, vízálló és fagyálló TV és a medence alatt elhelyezett mélynyomóval felszerelt audio rendszerrel is, ha a medencéből nézné kedvenc filmjeit. A nyári estéken nincs is annál hűsítőbb, mint a naplemente után kertre szálló sötétségben megnézni egy klasszikus horrort. A hidegrázás és a masszázsélmény is garantált!