A nagy hódítókhoz hasonlóan kicsi, de legyőzhetetlen a Triumph jakuzzi

A HotSpring masszázsmedencék Highlife sorozatának kisebb méretű darabjai közé tartozik az impozáns nevű Triumph medence. Hogy miért lett a neve Győzelem, azt rögtön megértik azon szerencsések, akik hazavihetik ezt a négy személyes jakuzzit.


A Triumph esetén is bebizonyosodott, hogy nem a méret a nagyság kulcsa, az ördög a részletekben rejlik. A mindössze négy férőhelyével és 27 befúvójával legfeljebb csak a középmezőnybe férne bele a méreteit tekintve, de ha a teljesítményről, a vízszűrésről és a megjelenésről van szó, akkor egyértelműen a csúcson a helye. Vezeték nélküli irányítópanelével a vízből is könnyedén irányítható a jetkészlet, a befúvás erőssége vagy a több zónás világítás. Ebben a 240 kilós "csöppségben" minden a kényelemről szól és arról, hogy a benne ülők igazi győztesnek érezzék magukat.

Ezt a célt szolgálja a két fekvőhely is, ami ebben a méretkategóriában nem gyakori, de a Triumph gondos tervezése lehetővé tette, hogy egyszerre ketten is elnyúlhassanak a forró vízben. Mind a négy férőhely eltérő jeteket és masszázsélményt nyújt, így mindenkit arra biztatunk, hogy ha már lehetősége van beleülni ebbe az apró óriásba, akkor próbálja mindegyiket. Az ülő és fekvőhelyek egymás utáni használata az egész testet ellazítja, de a Triumph különösen erős a hát-, váll-, gerinc- és derékmasszázs területén.

Ülőmunkát végzőknek, aktív sportolóknak, kisgyereket hordozóknak és egy élet munkájának súlyát cipelőknek is bátran ajánlható ez a könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható és hatalmas élményt kínáló masszázsmedence!