Ajándékozz egészséget és kikapcsolódást karácsonyra

Az egész évben használható masszázsmedence kiváló befektetés az egészségbe! Ajándékozz szeretteidnek egy helytakarékos, kiváló hidromasszázst és közös kikapcsolódást kínáló jakuzzit, amit együtt élvezhet az egész család!


A több. mint 20 éve jakuzzikkal és otthoni wellnesszel foglalkozó SpaTrend idén is karácsonyi kedvezményekkel kedveskedik a hidromasszázs iránt érdeklődők számára! A Softub Portico (graphite) 20%-os kedvezménnyel lehet most a tiétek, ha szeretnél valami igazán különlegeset és hasznosat a fa alá tenni.

A Softub egy hely- és energiatakarékos, kör alakú jakuzzi, amely kiváló hőtartású anyagból készül. Ettől a medencének kellemesen puha a tapintása, rugalmas, ami megkönnyíti a helyre rakást és nagyon könnyű, így akár egy autóval is hazaviheted!

A Softub különleges anyagát thermo tetők készítésére is használják, ennek köszönhetően a medence hőtartása legendás. Olyan hatékony, hogy fűtéséhez elég a masszázsmotor maradék hője.

Az 5-6 személy számára is kényelmes Softub Portico egész évben kint hagyható a szabadban. Nem kell aggódni érte, sőt még a mínuszakban is biztos lehetsz benne, hogy meleg víz vár majd rád!

Nagyon csendes a működése, víz alatti LED világítása remek hangulatot ad az éjszakai fürdőzéseknek és a 8 állítható, hidroterápiás jetnek köszönhetően a fáradt és igénybevett izmokat is ellazíthatod.

Ha kis helyen szeretnél egy energiatakarékos, időjárásálló és stílusos masszázsmedencét, amire minden körülmények között számíthatsz, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermébe, és ismerkedj meg személyesen a Softub Porticóval!