Luxus és kényelem a Highlife jakuzzikban

A 45 éve a szakma csúcsán lévő masszázsmedence cég prémium jakuzzijait találod a Highlife sorozatban. Ahogy a neve is sejteti, ezekben a wellness eszközökben kimagasló élmény vár rád, amelyek az év minden napján élvezhetsz, még a szabadban is!


A cég 45 éves fennállásának minden tapasztalatát élvezheted a Highlife sorozat medencéiben. Kiemelt kényelem, magával ragadó megjelenés, könnyű kezelhetőség és prémium masszázsélmény vár rád, mindezt energiahatékony és pénztárcabarát működéssel.

A négy évszakos, kültérre tervezett jakuzzi kifejezetten első osztályú hőszigeteléssel bír. A héj teljesen ki van töltve magas hőszigetelésű anyaggal és a vízfelületen keresztüli hőveszteség minimalizálására pedig ott a thermo tető, amelyet a cég saját maga gyárt, hogy tökéletesen illeszkedjenek a medencéikre.

Egyszerű vonalvezetésű, külső és belső világítással felszerelt jakuzzi minden napszakban vonzza a tekintetet és hatékony fűtésének köszönhetően, meleg vízzel várja a fürdőzőket.

A Highlife sorozat nemcsak külsejével, hanem a belső kialakításával is hódít. A kényelmes és tágas ülő- valamint fekvőhelyek állítható nyakpárnája segít, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nyakig merülve a vízben. A férőhelytől függően kialakított jetek a test stratégiai pontjait masszírozzák a lehető legnagyobb pontossággal. A modellekben helyt kapott a cég szabadalmaztatott különlegessége a Moto-Massage befúvó is.

Ez a jet a teljes hátat átmasszírozza, különös tekintettel a gerinc melletti tartóizmokra. A fel-le pásztázó vízsugár egy valódi masszőr kezeinek érintését imitálja. Ami pedig igazán egyedivé teszi, hogy a mozgó vízsugár ellenére a jet nem tartalmaz mozgó alkatrészt, így szinte nulla az esélye, hogy elromlik és cserélni kell.

A Highlife jakuzzik minden elemükben a tartósságot, a kényelmet és a luxust személyesítik meg. Nem véletlen, hogy évek óta Amerika egyik legkedveltebb jakuzzijai között szerepelnek.

Próbáld ki te is személyesen mit kínál egy HotSpring Highlife medence a SpaTrend bemutatótermekben!