Átalakítható kávézóasztal a kertbe

A Jati&Kebon letisztult látványvilágú kávézóasztala praktikus megoldás kertekbe, teraszokra vagy akár beltérre is, mert alakíthatósága lehetővé teszi, hogy több funkciót is betöltsön. A három színben is kapható Miami asztal egyszerű vonalvezetése miatt bármilyen környezetben megállja a helyét.


Zárt állapotban a Miami kávézóasztal nagy felületű, letisztult, elegáns megjelenésű darab, ami ugyanolyan jól párosítható romantikus, mint modern bútorokkal. A rakodórésszel is rendelkező asztal praktikus kiegészítője a kerti bútorcsaládnak, de igazi ereje sokoldalúságában rejlik. Az asztallap ugyanis felnyitható, három különböző lappá, ami újabb lehetőségeket rejt magában.

Felnyitott állapotban a kávézóasztal magasságból, máris étkező asztal magasságot nyerhet, ahol kényelmesen elköltheti az ebédjét vagy akár rögtönzött íróasztalként is használhatja. A home office-t áttelepítheti a kertjébe, teraszára, anélkül, hogy egy új asztal kellene ehhez beszerezni. A Miami kávézóasztal egyben irodai bútorként is remekel.

A három eltérő lapra oszló felület kerti partik során is hasznos és praktikus megoldást nyújt az italok vagy ételek felszolgálására. Nem kell mélyre hajolnia, hogy letegyen egy poharat, azt kényelmes magasságban tárolhatja vagy kínálhatja vendégeinek.

A Miami kávézóasztal alakíthatósága igazi főnyeremény kisebb terek esetén vagy ha gyakran szeretné használni kertjét, egyszerre akár több funkcióban is. A három lap ugyanis egymástól függetlenül is nyitható-csukható, így míg Ön egy laptopon dolgozik kényelmes magasságban, mások kávézhatnak ugyanolyan kényelemben, de más asztalmagasságon.