Kellemes gyógymód hátfájásra jakuzzival

A hátfájás előbb-utóbb mindenkit utolér. Van, amikor hosszú távon is velünk marad, így muszáj hatékony megoldást találni rá. Az egyéb tünetekkel párosuló hátfájás kezelésében mindig kérje ki orvosa tanácsát, de ebben az esetben is kiváló terápiás kiegészítő a masszázsmedence és a megfelelő befúvó. A Moto-Massage DX jet kiválóan alkalmazható szinte bármilyen hátfájás kezelésében.


 HotSpring medencék különleges befúvója, a Moto-Massage két vízsugárral dolgozik, amelyek fel-le járnak a gerinc mentén. Mivel nem állandóan egy pontra koncentrálnak, hanem a hát egész területét átmasszírozzák, használatunk nem válik kényelmetlenné egy idő után. Hosszabb távon élvezheti áldásos hatásait, így az eredmények is jobbak.

A jet valójában nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, ami csökkenti a meghibásodás kockázatát és kortól függetlenül, bárki számára ajánlott.

Mindegy, hogy a túl sok ülőmunka, a túlzásba vitt mozgás vagy egy rossz mozdulat okozza a problémát, a fel-le járó kettős vízsugár csökkenti a hátizmok merevségét, ellazítja a görcsöket. A jet felett egy négy befúvóból álló precíziós fej tökéletes kiegészítője a Moto-Massage-nak, mert a vállak és a nyak területén fellépő merevséget is orvosolja, ami gyakran hozzájárul a hátfájás kialakulásához.

A több, mint 30 éves múlttal rendelkező jetet folyamatosan fejlesztették a HotSpring szakértői, míg elnyerte mai formáját és helyét a jakuzziban. A gondosan megtervezett ülésbe ágyazott jetnél a hátrész enyhén döntött, hogy kényelmesen neki támaszkodhasson a medence falának. Ez további segítséget jelent az izmok ellazításában, így akár már 20 perces hidromasszázs is látványos javulást hozhat.

Az Envoy masszázsmedencében a fekvőhelyen élvezheti a tökéletes ellazulást kínáló erejét ennek a speciális rendszernek, ami felfrissíti és pihenteti a hát egészét. Próbálja ki vásárlás előtt a Spatrend Expón, és győződjön meg hatékonyságáról a saját testén.