Az ideális jakuzzi méret kiválasztása

Az ideális jakuzzi méretét rengeteg tényező befolyásolja, amely a későbbi használat és karbantartás során válnak igazán jelentőségteljessé. Teljesen más paraméterekkel rendelkezik a kétszemélyes, mint a családi hétszemélyes. Neked melyik lenne az ideális?


Ha masszázsmedence vásárlásra szántad el magad, már biztosan elképzelted, ahogy a meleg vízbe merülve élvezed a forró masszázst. Meghitt, kisebb darabot vizionáltál? Vagy az egész családdal együtt fürdenél? Íme néhány tipp, ami segít a választásban!

Mérd le a kiszemelt helyet! Ez legyen az első lépés, mert hiába minden, ha nem vagy csak éppen befér a medence az adott helyre. Fontos, hogy kényelmesen hozzáférj és a karbantartás miatt is szükséges a kellő hely a szűrőtisztításhoz.

Mennyi időd van a karbantartásra? A kisebb medencék víz-, energia- és karbantartás igénye kisebb, mint a méretes daraboké, ezért, ha ezzel nem tudsz vagy akarsz rendszeresen sokat foglalkozni, inkább a kétszemélyes modellt válaszd.

Családbővítés előtt állsz vagy barátokkal együtt élveznéd a meleg vizet? Akkor érdemes nagyobb méretben gondolkozni, még akkor is, ha nem rögtön, csak egy-két év múlva lenne erre szükség. A masszázsmedence hosszú távú befektetés, amit nem cserélsz majd kétévente, így érdemes előre gondolkozni.

Mennyire használnád ki a masszázsprogramokat? A jakuzzi meleg vize is terápiás hatású, de az igazi aduász a programkínálat. Egy kisebb medencében ez értelemszerűen szerényebb, ezért ha a családban többféle funkcióra és masszázsprogramra van igény, a nagyobb és változatosabb jetkiosztással rendelkező medencéket nézegesd. Kisebb fürdőzéshez és lazuláshoz a kisebb jakuzzik is tökéletesek.

Nézd meg személyesen is kedvenc modelljeidet a szeptember 6-ig tartó SpaTrend Expo Global négy helyszínének valamelyikén, ahol akár ki is próbálhatod a jakuzzizás élményét!