Bonyolult telepítési eljárások nélkül is lehet már masszázsmedencét kapni

A masszázsmedencék híresen bonyolult masinának tűnnek, amelyeknél a vételárra rakódik a telepítési és üzemeltetési költség. Létezik azonban egy olyan nagyon kedvező üzemeltetésű jó ár-érték arányú medence, aminél a kiépítést teljesen megspórolhatjuk.


Az egyszerűség híveit célozták meg a FreeFlow medence gyártói, akik nem akarták hosszú telepítési eljárásokkal és speciális kábelekkel megnehezíteni vásárlóik életét, így egy egyszerű, plug-n-play típusú medencét alkottak.

A típus ismérve, hogy, a pirítóhoz hasonlóan, be kell dugni a hagyományos kábelt a konnektorba, és máris működésbe lép a masszázsmedence. Ilyen egyszerű. Nincs felesleges időhúzás. Nem kellenek telepítési szakemberek. Csak a medencére és egy fürdőzni vágyó csapatra lesz szükség. A FreeFlow medencék másik nagy előnye ugyanis, hogy remek tűrőképességű anyagból készülnek, így ideáisak partimedencének. Nagyon jól viselik a kissé durvább bánásmódot, bár erre nem szeretnénk senkit sem bíztatni, de egy nagyobb bulinál mindig előfordulhatnak ilyenek. A FreeFlow medencék egybeöntött anyaga nagyon ellenálló és megbocsájtó, a tehcnikai része pedig kifejezetten felhasználóbarát.