Bútorponyva rakásolható székekhez

Az Aerocover takaróponyvák segítenek, hogy megvédd a kültéri bútoraidat az időjárás viszonytagságaitól. A nyári záporok és a téli fagyok ellen is tökéletes védelmet nyújtó ponyvák most már rakásolható székekre is elérhetőek.


A lélegző, vízhatlan ponyvák mindig nagy segítséget jelentenek a kerti bútorok védelmében. Hosszabb ideig élvezheted kedvenc kültéri tárgyaidat, ha véded őket az esőtől, széltől és a fakító UV sugaraktól. A különleges formájú bútorokra azonban nem könnyű illeszkedő ponyvát találni, ami a tényleg leér a földig és nem tud alákapni a szél vagy nem lóg ki belőle részben a bútor.

Az Aerocover családra azonban ebben is számíthatsz. A L alakú ülőgarnitúrákra szabott ponyvák mellett most már a rakásolható, tehát egymás tetejére tett székeidre is kapsz megfelelő takaróponyvát, ami egy hosszabb nyaralás vagy az őszi elpakolás után kiválóan óvja bútoraidat, hogy a következő alkalommal ne tisztítással, penésztelenítéssel kelljen kezdenek a kültered használatát. 

Az egymásra rakható székek rengeteg helyet szabadítanak fel, könnyű őket egyben mozgatni, ezért ideálisak teraszra, nyaralóba, de ha nem akarod őket használat után állandóan cipelni, akkor az Aerocover ponyvákra mindig számíthatsz. A könnyen fel és levehető anyag kicsire összehajtható, praktikus és egy leveszi a téli bútorvédelem terhét a válladról!

Ha kis munkával és aggodalom nélkül szeretnéd megoldani kültéri bútoraid védelmét, tudj meg többet erről a családról!