L alakú takaróponyva, hogy ne sajnáld kint hagyni a kerti bútorokat

A minőségi takaróponyvák képesek megóvni a kerti bútorokat a nedvességtől és a nap fakító erejétől. A vízhatlan és jól lélegző anyagokkal letakart szettek tovább őrzik legjobb formájukat, és elmehetsz hosszabb időre is nyaralni anélkül, hogy aggódnod kellene az időjárás miatt vagy pakolgatnod kellene a bútorokat. Az Aerocover jóvoltából most már az L alakú ülőgarnitúráidért sem kell aggódnod.


Az Aerocover minden évszakban segít megvédeni a kerti bútorokat esőtől, hótól és az UV sugarak romboló hatásától. A többféle méretben és formában kapható ponyvák között most már a klasszikus gömb, négyzet vagy téglatest formájú alapdarabok mellett L alakú változatokat is találsz az ülőgarnitúrákhoz. A földig érő, könnyen rögzíthető takaróponyvák tökéletesen vízhatlanok, remekül bírják a fagyokat és kiválóan lélegeznek is. 

Ennek köszönhetően az alulról nem zárt ponyvába nem esik csapdába a nedvesség. Épp ellenkezőleg, onnan elpárolog az anyagon keresztül, csökkentve ezzel a penészedés, mohásodás kockázatát. 

Amikor nincs szükség a ponyvára, akkor összehajtva (egy tároló zsákkal érkezik) könnyen elpakolhatod, majd az ősz beálltával vagy egy hosszabb nyaralás alkalmával pillanatok alatt felteheted, hogy védje a bútort és a szöveteket, párnákat. Az Aerocover takaróponyvái lehetővé teszik, hogy változatlan minőségben, hosszú ideig élvezd kerti bútoraidat és aggodalom nélkül hagyhasd őket magukra a változékony időjárásban is.

Ha eddig nem találtál az L alakú ülőgarnitúrádra megfelelő huzatot, akkor az Aerocoverre számíthatsz ebben is!