Elegáns sarokgarnitúra szellős teraszokhoz

Kényelem és luxus pihenés vár a Jati&Kebon ülőgarnitúráin, amelyek segítenek, hogy az otthon töltött kikapcsolódás is wellness nyaralásnak érződjön. A Reno sarokgarnitúra a nappali bútorok otthonosságát és a kültéri bútorok időjárás-állóságát ötvözik mesteri fokon.


A Reno sarokgarnitúra egy hat darabból álló szett, ami a nagyobb, szellős teraszokon mutat igazán jól. Itt érvényesül igazán a letisztult formavilága, a légies lábakon nyugvó masszív ülőfelület és puha párnák együttesen. A szett jelenleg három színben (White Mat, Charcoal, Champagne) kapható, így könnyen kiválaszthatod az otthonodhoz és külteredhez leginkább passzoló változatot.

A magas minőségű luxusbútor a nappalik kényelmét ígéri, és hogy mindezt kompromisszumok nélkül élvezhesd, a bútor vízálló szövettel és stabil, alumínium vázzal érkezik. A huzat a kültérre tervezett Sunbrella anyagból készült, amely nem fakul a napon, ezért hosszú ideig élvezheted az eredeti színeket. Vízlepergető, így nem csak bírja az esőt, de nem is koszolódik olyan könnyen és a tisztítása is végtelenül egyszerű!

A Reno sarokgarnitúrával tényleg azt érzed majd, hogy a bútor van érted, és maximálisan a pihenésre koncentrálhatsz, ha ki lépsz a házból a kertbe. A szemnek kellemes látványa, a magas minősége és hívogató puhasága révén egy luxus nyaralás pompáját élheted át minden nap, annak minden örömével és gondtalanságával együtt. 

A szett elemei:

- 1 db Reno jobb sarokelem
- 1 db Reno bal sarokelem
- 1 db Reno középelem
- 1 db Reno kávézó asztal
- 1 db Reno sarokelem
- 1 db Reno ottomán

Ha szeretnél még többet megtudni a Reno garnitúráról vagy személyesen is kipróbálnád, akkor látogass el a május 23-28 között a Spatrend Kerti Bútor Vásárra!