Csendes, könnyű és gyerekbarát a puha falú masszázsmedence

Víz nélkül alig nyom 80 kg-t, ezért gyakran a felfújható masszázsmedencékhez hasonlítják a Brooklynban gyártott Softubot, pedig ég és föld a minőségi különbség a két típus között. Mit tud ez a végtelenül egyszerűen telepíthető, puha, bársonyos, de mégis meggyőző wellness élményt kínáló masszázsmedence?


A Softub medencének annyi pozitív tulajdonsága van, hogy nehéz egyet kiemelni, ezért inkább meg sem próbálom. Nézzük helyette sorjában, hogy mik azok a főbb ismérvek, amiért a wellness rajongók a szívükbe zárták ezt a különleges jakuzzit! Ebből a videóból mindent megtudhat a típus előnyeiről!

Puhaság

A medence külső megjelenését leginkább meghatározó elem a különleges borítás. Ez az anyag valójában egy thermo tetőt gyártásakor is használt hőszigetelő, bársonyos tapintású borítás, ami annak ellenére is állandó meleg vizet képes szolgáltatni, hogy a medencének nincs külön fűtőegysége. A motorokból származó hőt olyan mértékben képes újrahasznosítani a medence okos kialakítása, hogy külön fűtésre nincs is szükség. Emiatt kifejezetten olcsó a fenntartása, de ez legyen a következő pont. 

A puhaság nemcsak a kellemes tapintást jelenti, de a belső terek kialakítása is ennek a szellemnek van alárendelve. A belső tereket nem szabdalják víz alatti ülések vagy előre kialakított fekvőhelyek, így a gyerekek és idősebbek számára is ideális környezetet találunk belül. 

Ez a rugalmas külső telepítéskor is szerencsés, mert egy kicsit összenyomható az anyag, hogy a nehezen elérhető helyekre is könnyedén betehessük. Ennek ellenére nem kell attól tartani, hogy a medencének nincs elég stabilitása. A felfújható típustól eltérően itt nyugodtan rá lehet támaszkodni  az anyagra, megtartja a súlyt.

Gazdaságos

A medence hőszigetelése olyan professzionális, hogy külön fűtésre nincs is szüksége és ennek köszönhető, hogy havonta mindössze 3000 forintos többlet költséget jelent az üzemeltetés, akár mindennapi használat mellett.

Telepítés

A legkönnyebben beüzemelhető teljes értékű jakuzzi a Softub, aminek plug-n-play technológiája lehetővé teszi, hogy egyszerűen bedugjuk egy konnektorba. Nincs hosszadalmas telepítés, bármilyen sík területre lehelyezhető és mivel nagyon könnyű és nincs helyhez kötve, akár át is helyezhető, de a nyaralóba is levihető egy személyautóban is.

Tökéletes víztisztaság

A megnyerő külső és a lenyűgöző belső sem ér sokat, ha nem társul kristálytiszta vízzel. A Softub szűrőrendszere, akárcsak a befúvói teljes értékű jakuzzi élményt garantálnak, így a tiszta víz sem lehet akadálya a felhőtlen pihenésnek. Az AquaFinesse vízkezelő család egy külön, a Softub számára fejlesztett termékkel is előállt, hogy a vízkezelés heti 5 percnél és minimális klórhasználatnál többet ne követeljen a tulajdonosoktól. 

Ha szeretnél még többet megtudni a Softubról, less bele a videóba és nemcsak a típusokkal ismerkedhetsz meg, de ahhoz is hasznos tanácsokat kapsz, hogy milyen borral ülj be legközelebb ebbe a csodába a maximális relaxálás érdekében!

Ha megtetszett a Softub, nézd meg személyesen is az augusztus 28-án kezdődő SpaTrend Expo Global valamelyik helyszínén.

Előző Cikk

próba