Milyen a legnépszerűbb masszázsmedence?

Mitől lesz egy masszázsmedence népszerű? A mérete, az ára vagy éppen a tudása miatt lesz piacvetető egy jakuzzi? A Hotspring egyik legtöbbet eladott medencéjét vizsgálva rájöhetünk az okra, amiért wellnessben járatosak és kezdők is ezt a modellt keresik a leginkább!


A HotSpring Envoy az amerikai gyártó Highlife sorozatához tartozik, és a felsőbb kategóriát képviselő kidolgozásában, anyaghasználatában és teljesítményében egyaránt. Népszerűségének egyik, de koránt sem egyetlen titka, megnyerő külsejében rejlik. A letisztult vonalak, hangulatos külső világítás és végtelen elegancia jellemzi a BMW dizájncsapata által megálmodott külsőt, de amiért a masszázsmedencék világában már járatos vásárlók is újra és újra igent mondanak az Envoy-ra az a belső értékeinek köszönhető.

A fenti videóból részleteibe menően megismerheted a modell minden erősségét, kezdve a tökéletes és gazdaságos üzemeltetést lehetővé tévő hőszigetelésétől egészen a no bypass szűrőrendszeréig. Ez utóbbi garantálja, hogy ne legyen olyan vízcsepp a medencében, ami elkerülheti a szűrőket és így esetleges szennyeződést vigyen vissza a medence térben. A kifinomult szűrőtechnológiának szerencsés hozadéka, hogy minimális vízkezelő adalékkal és egy lassan lebomló triklór tablettával hosszú ideg élvezheted majd a kristálytiszta vízben fürdés élményét.

A hőszigetelés és vízszűrés mellett természetesen szóba kerülnek a jetek, amelyek a masszázsélményt és a lazító pihenést nyújtják. Ezek közül is kiemelkedik a Highlife sorozat ikonikus darabja, a Moto-Massage. Ez az egyetlen jet képes arra, hogy tökéletes ellazítsa a gerinc melletti izomcsoportokat, így sportlás vagy egy hosszú, dolgos nap után is felfrissülten szállhatsz ki kedvenc wellness eszközödből!

Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni az Envoy medencét, csatlakozz a SpaTrend Expo Global rendevényhez, amit idén, négy helyszínen is megtartanak!