Egészségmegőrzés és kikapcsolódás a jakuzzival

Jakuzzival általában a wellness hotelekben, fürdőkben találkozunk, ahol az elsődleges szerepük a kényeztetés és a luxus pihenéshez tökéletes környezet kialakítása. Egy modern masszázsmedence azonban ennél jóval többet képes nyújtani. A relaxáláshoz ideális közeg megteremtése mellett jót tesz a bőrnek, a tüdőnek, a szívnek, az érrendszernek és a vázizomzatnak is. Ismerkedj meg az egészségmegőrzésben aranyérmes HotSpring masszázsmedencékkel!


A kiváló alapanyagokból készített, okos és erős hidromasszázst kínáló HotSpring jakuzzikban a gyártó cég több évtizedes tapasztalatának minden tudása ott rejlik az igényes a burkolat alatt. Az első osztályú hőszigetelés a kiváló fűtőrendszerrel és a formatervezett thermo tetővel kiegészülve rendkívül gazdaságos üzemeltetést tesz lehetővel, ezért még napi használat mellett sem emelkedik majd az áramszámlád jelentősen. Pár ezer forintért egy saját (akár minden nap többször is használható) wellness tered lesz, ami már megjelenésével is kényeztet. A modern, letisztult kinézete, az éj sötétjét otthonossá változtató fényei és a vízből felszálló pára hívogató közelsége az egyik legjobb gyógyír a stresszre. És ez csak egyike a jakuzzi számos egészségügyi pozitívumainak.

Amikor nyakig merülsz a forró, csábító vízbe, ellazulnak az izmok, javul a vérkeringés, beindul a méregtelenítés, csökken a fájdalom és ma már azt is tudjuk, hogy az inzulinérzékenység javításában is hasznos társ.

A többféle méretben elérhető masszázsmedencék férőhelyei (ülő- és fekvőhelyek egyaránt) a test körvonalait figyelembe véve lettek kialakítva, így kényelmesek, tartják a testet és a jetek így a stratégiailag fontos pontokra irányulhatnak. A többféle befúvó típus közül kimagaslik a HotSpring szabadalmaztatott ékessége, a Moto-Massage DX. A Highlife sorozat minden medencéjében megtalálható legalább egy,  de van, hogy két Moto-Massage DX fúvóka, ami képes a gerinc melletti tartóizmokat tökéletesen ellazítani. A hátizmokat ellazító, két  mozgó vízsugárral dolgozó befúvó egy profi masszőr alaposságával szabadít meg a felgyülemlett feszültségtől és oldja fel az izomgörcsöket.

Ez a legnépszerűbb (és legnagyobb), de koránt sem az egyetlen befúvó, amit a HotSpring jakuzzikban találsz. Állítható irányú és erősségű, valamint változatos hatású befúvók sokasága várja, hogy a test egészét megdolgozza, kimasszírozva a fáradtságot és a feszültséget valamint élénkítve a szív-és érrendszert, na és természetesen a lelket is.  Új emberként szállhatsz ki a forró vízből!

A pihenés és egészségmegőrzés mellett a masszázsmedence remek közösségi tér is. A család legkisebb és legidősebb tagjai együtt élvezhetik a vízi örömeket az otthoni jakuzzi kényelmében, és ez nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is feltölt majd.

Tudj meg többet a professzionális masszázsmedencék egészségügyi hatásairól és próbáld ki személyesen is sok előnyét a SpaTrend Expón! A május 3-án kezdődő jakuzzi kiállítás és vásár sok újdonsággal, különleges kedvezményekkel és szakmai tanácsadással vár!