Őszi védelem a napernyőknek is

A száraz nyár után egy csapadékos őszt kaptunk, ami a kültéri bútorok elrakását sürgeti. Szerencsés esetben legalább egy félig fedettet tudsz biztosítani a bútoroknak, hogy ázzanak az esőben, de mi a helyhez a napernyőkkel? Ezek a méretes darabok nem könnyen pakolhatóak és nincs is mindig elég (fedett) hely a tárolásukra. Ilyenkor segít az Aerocover!


A minőségi napernyők jól bírják a szelet, a napsütést és az esőt is, de élettartamuk kitolható és kondíciójuk eredeti állapotában megőrizhető, ha gondoskodsz a megfelelő védelmükről! A vászon, legyen bármilyen ellenálló is, többszörösen meghálálja az odafigyelést. Az anyag nem fakul és nem is roncsolódik, ha megfelelő téli pihenőhelyre teszed vagy letakarod vízhatlan ponyvával. 

A napernyők sajátos alakja miatt azonban nem könnyű pont illeszkedő takaróponyvát találni, amit nem tud felkapni a szél, jól szellőzik és hatékonyan védi összecsukott árnyékolódat. Az Aerocover szerencsére erre is gondolt, és létrehozták a napernyők alakára tervezett takaróponyvájukat! .

Az Aerocover különleges alakú takaróponyváival hívta fel magára a figyelmet, így nem is csoda, hogy még a napernyők egyedi megjelenésére is van megoldásuk. A kiváló alapanyagokból készített ponyvájuk 100%-ig vízálló. Egyszerűen lepereg róla a víz. Még a nagy viharokban, sőt fagy vagy havazás esetén sem kell aggódnod a napernyőd miatt, ha ezt a ponyvát választod. Fagyálló, vízlepergető, távol tartja a port és egyéb szennyeződéseket. A legnagyobb előny mégis az, hogy  lélegzik. 

A rétegszerkezete nem engedi be a csapadékot, de támogatja a levegőből bejutott pára távozását. Mivel alulról nem zárt, ezért esős időben minimális nedvesség bejuthat a ponyva alá, de ezeket sem zárja be az anyag a ponyva belsejében. Hagyja, hogy a bejutott víz elpárologjon és így a takaróponyva belseje újra kiszáradhasson. Nem kell levenned egy-egy nagyobb zápor, zivatar után, megelőzd a penészedést vagy mohásodást, az Aerocover elbánik ezzel a helyzettel is.

Különleges anyagának köszönhetően tavasszal egy tiszta és tökéletes állapotú napernyőt csomagolhatsz ki, amely olyan lesz, mint újkorában. Ha biztosra akarsz menni, hogy az őszi/téli időjárást nem szenvedi meg árnyékolód, akkor válaszd az Aerocover nyújtotta biztonságot és kényelmet. 

Nézd meg a termékcsalád többi, különleges formájú takaróponyváját, amelyeket L alakú ülőgarnitúrákra, kör alakú kerti bútorokra vagy rakásolható székekre fejlesztettek!