Otthoni wellness élmény hátfájósoknak

A minőségi jakuzzi rengeteget tehet a minőségi mindennapokért. Ha szeretnéd az otthonodban élvezni a wellness által kínált előnyöket, akkor olyan masszázsmedencét válassz, amelyek befúvó kiosztás passzol az életviteledhez. A HotSpring Aria kifejezetten ajánlott például hátfájósoknak és azoknak, akik ülőmunkát végeznek!


A HotSpring Aria a Higlife sorozat 5 férőhelyes, tehát már családi méretű masszázsmedencéje. A négy ülőhely mellett egy fekvőhelyet is tartalmaz a még kényelmesebb elhelyezkedésért. A jakuzziban található összesen 35 befúvó minden tagja azért dolgozik, hogy fájdalmak nélkül, ellazulva térhess nyugovóra még a legfárasztóbb nap után is. Az 5 férőhely mindegyike más-más befúvó kiosztással van ellátva, így kedvedre válogathatsz a jobbnál-jobb kínálatból. 

A talpaktól a nyaki izmokig minden területet átmasszíroztathatsz, sőt a HotSpring medencék nagyágyúját, a Moto-Massage.t is élvezheted a fekvőhelyen. Ez a különleges (és szabadalmaztatott) jet nem egyetlen befújó, hanem egy egész rendszer, ami mozgó vízsugárral kényeztetni a gerinc melletti tartó izmokat. A hosszan elnyúló Moto-Massage két vízsugárral dolgozik, így egyszerre veszi kezelésbe a két oldalt, s pásztázza végig a gerinc vonalát. Annak ellenére, hogy mozgó jetről van szó, valójában nem tartalmaz mozgó alkatrészt, ezért biztos lehetsz benne, hogy nem romlik el egykönnyen ez a különleges élményt és pihentető masszázst kínáló befúvó rendszer. 

Ülőmunkát végzőknek igazi áldás lesz ez a medence, ami egy hosszú, gép előtt töltött nap után felfrissíti és ellazítja a merevvé váló izmokat, meg megújulva léphess ki már egy 20 perces masszázsmedencés szekció után is. 

A meleg vízzel kiegészült hidromasszázs csökkenti a testben fennálló feszültséget, oldja a stresszt és teljesen ellazít. Ebben pedig az olyan kiegészítők is segítségedre lesznek, mint a vízcsobogás megnyugtató hangját közvetítő Bella Fontana vízesés vagy a LED-es látványvilágítás, ami az esti fürdőzéseket teheti maradandó élménnyé. Sőt, a beépíthető szórakoztató elemekkel még tovább emelheted a tétet. Ilyen lehet a vezeték nélküli TV és audio rendszer vagy a Bluetooth® audio.

A HotSpring Aria a széria egyik legkényelmesebb darabja, ami még a masszázsprogramok bekapcsolása nélkül is luxus kényeztetést kínál a testnek és a léleknek. A kedvenc programod kiválasztásával pedig nagyban hozzájárulhatsz egy kiegyensúlyozottabb és egészséges életvitelhez.

Add át magad a pezsgőfürdőzés felemelő élvezetének és oszd meg ezt az élményt szeretteiddel is!