Egy őrült masszázsmedencés kísérlet, folyékony homokkal!

Az elmúlt 50 évben a masszázsmedencék dicséretét zengik a forgalmazók, az egészségügyi szakértők és terápiás orvosok, akik pontosan tudják, hogy mennyi előnnyel és pozitívummal jár a rendszeres meleg vizes fürdő és hidromasszázs. A következő videóban lévő úriember pedig azt is bemutatja, hogy mi legyen a géppel, ha eredeti funkcióját már nem tölti be.


A modern masszázsmedencék elsősorban nem áruk, hanem minőségük, élettartamuk és képességeik révén emelkedtek fel a luxus termékek kategóriájába. Egy professzionális szerkezet évtizedekre választ a tulajdonos, hiszen megfelelő karbantartás és vízkezelés mellett, hosszú évekig élvezheti az egész család a masszázs stresszűző lazítását, a pihentető alvásban nyújtott segítséget és a rugalmasabb ízületeket. A gyerekeket megtanítja a víz szeretetére és tiszteletére, míg az idősebbeknek a szabad mozgás örömét adja vissza. De mi legyen azokkal a levitézlett gépekkel, amelyek kiszolgálták a családot és már nincs rájuk szükség?

A működő képes gépeket, amiket "csak" kinőtt a család, érdemes tovább adni, hogy másoknak is örömet szerezzen a kültéri wellnessben való elmerülés. A működésképtelen gépek pedig remek játszóteret nyújtanak őrült kísérletekhez. Így lett Mark Rober medencéje is egy folyékony homokkal töltött játszótér, amely ugyan nem rendelkezik a hidromasszázs jótékony hatásával, de mókának legalább olyan jó. A gyerekeket (és felnőtteket) pedig megismerteti a világ csodáival és azzal a tudományos háttérrel, ami lehetővé teszi, hogy víz nélkül is ússzunk, ezúttal a homokban.

Ha még csak ismerkednél a masszázsmedencék világával és azokkal a jótékony hatásokkal, amelyeket a saját és szeretteid életébe hozhat, olvasd el mit írtunk a hidromasszázs verhetetlen előnyeiről vagy hogy milyen elvek alapján válassz befúvókat a jakuzziba.