Gyerekbarát jakuzzi erkélyekre is

A puha falú medencék gyerekbarát biztonságát és a jakuzzik egészségügyi előnyeit ötvözi egy amerikai masszázsmedence, a Softub! A hagyományos jakuzzi formától eltérően kerek medence Amerika és Németország után, itthon is hódít!


A nagy akril masszázsmedencéktől nemcsak kinézete különbözteti meg a Softubot, hanem súlya, tapintása és hőszigetelése is. A világ legcsendesebb medencéjeként városi környezetben is megállja a helyét, amit rendkívül csekély súlya is támogat. A puha tapintású borítás valójában egy könnyű hőszigetelő anyag, így a medence súlya a 30 kilót nem haladja meg. Ehhez jön még a külön kezelhető gépészet a maga 20 kilójával és könnyen belátható, hogy akár egyetlen egy ember is a helyére illesztheti a medencét. A telepítés tulajdonképpen kimerül abban, hogy a helyére igazítjuk.

Gépészete egyszerűen összeállítható és a működtetésénél sem kell bonyolult dolgokra számítani, egyszerűen be kell dugni a hálózatba, mint egy hajszárítót és már mehet is a masszázs és a vízmelegítés. Valójában a fogyasztása még kevesebb is, mint egy hajszárítóé, így nemcsak csendes, de környezet és pénztárca kímélő is a szerkezet. Havi két-háromezer forintért állandóan tiszta, meleg és lazító masszázsra kész medencét tudhatsz a magadénak a Softub képében.

Az idei SpaTrend Expo Live eseményeit online visszanézheted, így ha szeretnél többet megtudni erről a puha, biztonságos és könnyű szerkezetről, less bele a videóba. Vezse Rolanddal, a SpaTrend alapítójával Holló Márta beszélget a hagyományos és Softub masszázsmedencék közötti különbségekről, típusokról és hogy a használat mellett a telepítés is gyerekjáték!

Itt olvashatsz további 5 okot, amiért mi és vásárlóink is imádják a Softub masszázsmedencéket!

Mi legyen költözéskor a jakuzzi sorsa? Nehéz megválni tőle, de az új helyre a jelenlegi modell nem fér be? A medence vásárlása előtt, ezt is érdemes figyelembe venni!