Négy évszakos árnyékoló a kültér szerelmeseinek

A friss levegő, a kerti növények és a kint tartózkodás önmagában is terápiás hatású, ezért ha valakinek van egy kis terasza vagy kertje, teljesen természetes, hogy minél hosszabb ideig szeretné használni. A Renson pergolák lehetővé teszik, hogy akár az év minden napján komfortos körülmények között élvezze saját külterét!


A Renson pergolák olyan négy lábon álló, különálló építmények, amelyek bárhol elhelyezhetőek a kertben vagy teraszon, de igény szerint össze is építhetőek a házzal, hogy meghosszabbítsuk a benti nappalit egy kültéri pihenővel. A tető lamellákból áll, amelyek gombnyomással nyithatóak és zárhatóak, így amikor kevesebb a napfény, teljesen fényáteresztővé alakíthatjuk az árnyékolót. Zárt állapotban viszont nemcsak a fényt, hanem az esőt is távol tartják a lamellák, amelyek esővíz elvezető vájatokkal is rendelkeznek. Sőt, ahogy a videóban Sasvári László, a Renson magyarországi képviselője elmondja, még beépített esőérzékelővel is rendelkezik a szerkezet. Tehát az esetleg nyitva felejtett lamellák automatikusan zárnak, ha esőcseppeket érzékel a szenzor. De hogy lesz ebből a nyitott árnyékolóból egy télen is használható teraszelem?

A titok nyitja az oldalsó falat zárhatóságában rejlik. A Renson egy nagy mértékben személyre szabható vázat nyújt, amit mindenki úgy öltöztethet fel, ahogy saját igényei és kertjének paraméterei kívánják. A szerkezet tehát zárható szövetekkel, üveggel vagy akár fémburkolattal is ellátható, hogy télikertként funkcionáljon. A világítással, hangrendszerrel és fűtéssel is bővíthető rendszer egy teljes értékű kis házzá is alakítható, amelyben élvezhetjük a hóesést vagy a késő őszi színkavalkádot.

A videóban látható bemutatóterem jól példázza, hogy milyen sokoldalúan felöltöztethető a Renson árnyékoló, és hogy a leleményes kidolgozásnak köszönhetően a beépített technika zsinórjai elrejtve futnak, így a dizájnos összképet nem töri meg semmi.

Ha szeretne többet megtudni erről a kivételes pergoláról, olvassa el a szuper kerti árnyékolók cikkünket vagy merüljön el rögtön a Renson kínálatában.