Elegáns alumínium szék, nagy teherbírással

A kerti bútorok trendje, szerencsére, egyre inkább afelé halad, hogy azok funkcionálisak, szépek és tartósak is legyenek. Megfelelve a változékony időjárás kihívásainak. A Malaga kerti székek pont ilyenek!


A Jati & Kebon kerti bútorokat gyártó cég elegáns tervezése, minőségi alapanyagai és időjárásálló kialakítása érhető tetten a Malaga karosszékekben is. A karfával is ellátott, magas háttámlás, színeiben kellemesen visszafogott konstrukció hosszabb távon is kényelmes, nagy teherbírása miatt pedig biztosan nem kell kidobni egyetlen szezon után.

A beltéri bútok esztétikáját mutató karosszékek megállják a helyüket modern és rusztikus teraszokon, kertekben is, így beszerzésükkel egy örök darabra teszel szert.

Tartós és strapabíró alumíniumvázon, vízhatlan vászon feszül, elegáns, faszén szürke színben. Ez a dekoratív szín öltöztet és jól illik a minimalista vonalvezetéshez.

Ha szeretnéd ezekkel a dekoratív és kényelmes székekkel bővíteni kerti bútoraid sorát, most kedvezményes áron megvásárolhatod a prémium terméket.