Ne a víz tisztasága legyen akadálya a jakuzzi használatnak!

A rendszeres jakuzzi használat pozitívan hat a testre és a szellemre, de ahhoz, hogy előnyeit élvezzük nem elég megvenni, használni is kell. A víz tisztántartásának nyűge és az elégtelen vízminőség mégis rengeteg tulajdonost elrettent, pedig létezik egyszerű és gyors megoldás!


A gyakori masszázsmedence használattal a víz is gyorsabban koszolódik, de ez nem kell, hogy fáradságos és bonyolult vízkezelési praktikákat követeljen meg tőled. Az AquaFinesse vízkezelő adalékanyagot pontosan azért hozták létre, hogy megkönnyítsék és felgyorsítsák a víztisztítás folyamatát.

Ez a környezet- és bőrbarát adalékanyag hosszan tartó víztisztaságot hoz az életedbe, és ehhez mindössze heti (!) 5 percet rabol el az idődből.

Nem kell a pH szint mérésével kezdened minden fürdőt, nincs szükség habzásgátlóra sem és nem kell kémikussá válnod, hogy szinten tartsd a víz kényes kémiai egyensúlyát. Az AquaFinesse mindezt elvégzi helyetted, neked csak a vízhez kell öntened a kimért adalékot és egy lassan oldódó klórtablettát kell a szűrőkbe helyezned. Ezzel el is felejtheted a problémát egy hétig.

Az AquaFinesse folyadékjába sűrített hatalmas tudást meg kell fizetni, de most beszerezheted az egész éves adagot kedvezményes áron. Az online rendelés során igénybe vehető akciós ár mellé ingyenes kiszállítást, egy csőrendszertisztító tablettát és egy négy illatból álló aromacsomagot kapsz ajándékba, amelyet masszázsmedencékhez fejlesztettek, így bátran és biztonsággal használhatod.

Készülj fel a téli igénybevételre és egyszerűsítsd a vízkezelés macerás menetét ezzel a holland fejlesztéssel!