Skandináv elegancia a kertben is

A letisztult dizájn és a természetes anyagok minimalizmusa már rég óta hódít a belsőépítészetben, a Jati&Kebon étkezőgarnitúra segítségével most már a teraszodat is elegáns és könnyed bútorokkal öltöztetheted díszbe!


Az Ellie étkezőasztal és 6 darab John szék kombinációjából álló garnitúra már első pillantásra is kellemes a szemnek, de az igazi különlegességét csak a részletek felfedése után ismerjük meg valójában. A székek és az asztal színben, anyaghasználatban és dizájnban is tökéletesen kiegészítik egymást.

Elegáns, enyhén dőlő lábaik, könnyedséget, játékosságot és stabilitást adnak a megjelenéshez. Az asztallap policement anyaga tartós hiszen nagy kopásállósággal rendelkezik és visszafogott,  ám hűvös színével remekül kiegészíti a fa természetes melegségét.

A székekben visszaköszön ugyanez a színkombináció, de itt a cement rideg keménységét, a puha és időjárásálló, Sunbrella szövetből készült szürke párnák váltják fel. A szett harmonikus megjelenése mellett egy kifejezetten kültérre megálmodott étkezőgarnitúrát vihetsz haza az Ellie/John képében, ami eleganciát, melegséget és funkcionalitást visz teraszodra.

Szerezd be a szettet most kedvezményes áron a Black Friday napoknak köszönhetően!