Elegáns kerti bútor medence mellé

A megfelelő kerti bútor kiválasztása sokkal fontosabb, mint hinnénk. Nem csak esztétikai kérdés ugyanis a kerti bútor, de egyszerre kell tetszetősnek, időjárásállónak és jó esetben még alacsony karbantartási igényűnek is lennie. Ezek a luxus bútorok ismertetői, amelyek évekig őrzik változatlan minőségüket a használatba vételt követően. És ezek a Reno sarokgarnitúra ismertető jegyei is!


Az 5 elemből álló Reno sarokgarnitúra a Jati & Kebon minőségi kerti bútorokat gyártó cég kültérre szánt szettje. A elegáns dizájntól az anyagválasztásig ebben a bútorban minden azt szolgálja, hogy a tulajdonosa minél tovább és minél kényelmesebben használhassa. Jelenleg három színben (White Mat, Charcoal, Champagne) érhető el a garnitúra, amely erős alumínium vázzal, puha párnákkal és egy különleges, nedvesség- és UV álló szövettel rendelkezik. Karbantartására minimális energiát szükség fordítani, kint hagyható egész évben a szabadban és biztos lehetsz benne, hogy már megjelenésével is elégedett mosolyt csal az arcodra.

Vonalvezetése egyszerű, a lábak kialakítása stabil és mégis légies, a kényelmes ülést karfák segíti és a szetthez sok, puha párna is jár. Az ülő-, hát- és díszpárnák mindegyike Sunbrella szövettel van bevonva, ami a takarítást is megkönnyíti és ideálissá teszi medence mellé is. Mitől különleges ez a szövet?

A kültéri viszonyokra fejlesztett anyag gyártása során a pamut szálakat színes festékpigmentekkel itatják át, majd ezt egy folyékony akril bevonattal bezárják az anyagba. Ez a technika a szálak mélyére zárja a színt. Mivel nem felületi színezésről van szó, ezért az anyag nem fakul, nem kopik, nem foltosodik, sem dörzsölés, sem víz, sem UV sugarak hatására! Az akril egyfajta védőrétegként is funkcionál, ami nemcsak a szín védi, de a nedvességet sem engedi az anyag belsejébe hatolni. Ennek köszönhetően az anyag nedvességálló, a felületéről egyszerűen lepereg a víz, tehát sem a medencéből kiszállva nem kell aggódnod a puha párnákért, sem egy kiöntött üdítő nem hagy majd foltot a kanapén, hiszen elég lesöpörni a felületről a nedvességet. 

A 15% kedvezménnyel kapható sarokgarnitúra szett 5 darabból áll (1 db Reno jobb sarokelem, 1 db Reno bal sarokelem, 1 db Reno középelem, 1 db Reno kávézó asztal, 1 db Reno sarokelem), amiket többféleképpen is elrendezhetsz. Egybe is teheted őket vagy akár külön kis szigeteket is kialakíthatsz belőlük. Egy biztos, ezen a kanapén ülve a minőségre és a kényelemre nem lesz panasz!