Elegáns ülőgarnitúra modern teraszokra

A minőségi kültéri bútorok ma már megjelenésükben és kényelmükben is felérnek a beltéri bútorokhoz. Sőt! Felhasznált anyagaik tartósabbak, bírják az időjárás viszontagságait és nem romlik minőségük a szél, az eső és a napfény állandó támadásától sem. Szerezd be teraszodra a legjobbakat és évekig zavartalan örömöd leled majd bennük!


Elegáns, letisztult és kényelmes. Ennyi már első pillantásra is látszik a Bari ülőgarnitúrával kapcsolatban. Egy alaposabb vizsgálat pedig azt is kideríti, hogy tartós (porszórt festéssel színezett) alumínium váz az alapja a szettnek, amire gyorsan száradó, úgynevezett easy dry szivacs és Sunbrella kárpit kerül. Ez utóbbinak nagy előnye, hogy a színanyagok a szövet belsejébe zárva kerülnek fixálásra, így azok nem sérülnek az erős napsugarak következtében sem. A Sunbrella szövetek nem fakulnak, roncsolódnak és teljesen vízállóak, így nyílt terepre vagy félig fedett teraszra is bátran ajánlható a garnitúra lehelyezése. Vízlepergető hatása miatt medence, jakuzzi mellé is ideális bútorszett, amire vizesen is rá ülhetsz.

A szett az egész család számára kényelmes és nagy teret kínál a pihenésre. A kávézóasztalból, egy darab háromszemélyes, egy darab kétszemélyes szófából, oldalasztalból, könyöklőből és egy mobil asztalkából álló szett télen és nyáron is használható kültéren, beltéren egyaránt. Letisztult megjelenése és puhasága miatt minden teraszon és minden korosztály számára ideális választás. Kortalan eleganciája öltözteti a teraszt, amit el sem akarsz majd hagyni!

Ha szeretnéd, hogy a kültered is olyan kényelmes, hívogató és elegáns legyen, mint otthonod többi része, akkor a Bari ülőgarnitúra szettben nem csalódsz majd. A szetthez illeszkedő napozóágyat most 15 % kedvezménnyel viheted haza, hogy teljesen felkészíthesd a teraszodat a nyárra!