Eljött a wellness terek és téli kertek berendezésének az ideje

A nyár elmúltával sem kell lemondanod a testet-lelket pihentető relaxációról! A kertet sokáig élvezheted időjárásálló bútorokkal és teraszmelegítővel, majd jöhet a beltéri kikapcsolódás. A téli kertek és a wellness terek tökéletes helyszínek ehhez! Hogyan rendezd be őket?


A természet folyamatos változását nem lehet megunni. Minden évszak tartogat valami izgalmasat és szépet, ráadásul a a természetes fény, a növények látványa nyugtatólag hat. A hidegben tökéletes hely a kert csodálatára a téli kert. Ez az általában üveggel határolt, jó kilátást nyújtó helyiség védelmet kínál az elemek elől és lehetővé teszi, hogy a mínuszokban is élvezhesd a természetet!

A csendes elmélkedés, a teázás, a baráti beszélgetések és a pörgő világból való kiszállás helyszíne ez, ezért nagyon fontosak a kényelmes, strapabíró és nem túlságosan stimuláló színű bútorok. Az otthon hatáshoz válassz vastag textil borítású bútort, sok párnát és pasztell színvilágot, hiszen itt a lecsendesedés a fontos.

A GardenTrend kínálatának prémium bútorai sorában ott találod a vízálló és strapabíró, könnyen tisztítható szövetes bútorokat, amelyek tökéletesen illeszkednek egy téli kertbe. A nappali bútorok kényelmét időjárásálló tulajdonságokkal ötvöző luxusbútorok megadják azt a megnyugtató, kényelmes és barátságos érzést, amire a téli kertben szükség van!

A téli kert mellett a wellness tér a másik - gyakran - beltéri terület, ahova a hidegek elől el lehet menekülni. A wellnessben is a kényelem az elsődleges, de itt már kiemelten fontos, hogy a bútorok vízállóak legyenek. Mivel itt kap helyet a szauna és/vagy a jakuzzi, a gőzkabin, a medence, a bútoroknak is bírniuk kell a helyiségre jellemző magasabb páratartalmat és hőfokot, netán a víz közvetlen közelségét.

A GardenTrend bútorai ezen a téren is első osztályúan szerepelnek. A kényelmes napozóágyakon vizesen is pihenhetsz, a szövetek vízlepergető hatása miatt nem lesz gond. A kanapék, ülőgarnitúrák vagy éppen bár szettek, mind kiválóan bírják a nedvességet és a meleget. Sőt, még a közvetlen napsütést is. Az UV védelemmel ellátott szövetek nem fakulnak és nem roncsolódnak, még extrém körülmények között sem, ezért hosszú ideig hibátlanok maradnak.

Ha szeretnéd luxus pihenővé alakítani a téli kerted vagy a wellness tered, akkor válaszd a GardenTrendet. November 25-ig a Black Friday akció kapcsán különleges kedvezményekkel és ajándékokkal kedveskedik a cég!