Minden nap egy álomnyaralás ezzel a jakuzzival

A Caldera Spas jakuzzik Paradise sorozatában ülve te is a paradicsomban találod magad minden egyes használat alkalmával. A látványos külső erős, hatékony és kényelmes belsőt rejt, amely kikapcsol és feltölt, ahogy arra csak egy nyaralás képes!


A Paradise sorozat hat személyes masszázsmedencéje a Seychelles nevet kapta, nem véletlenül. A forró vízben elmerülve te is egy csodás szigeten érezheted magad, amint finom kezek masszírozzák fáradt végtagjaidat.

A Seychelles megjelenésében, kényelmében és extráiban is ütős, de az igazi erejét a masszázsképességei rejtik. A hat fő számára kényelmes jakuzziban összesen 43 befúvó található, amelyek tetőtől talpig képesek teljesen átmozgatni és ellazítani a testet.

Egy fekvőhely mellé öt ülőhely társul, hogy akár egyedül, akár szeretteiddel együtt élvezzék a mini nyaralást. Igény szerint akár minden nap!

A Caldera Spas Seychelles egy négy évszakos, 365 napos jakuzzi, amely kiváló hőszigetelésének köszönhetően még a legzordabb teleken is mindig kellemesen meleg vízzel vár. A masszázsmedencére tökéletesen illeszkedő thermo tető és az oldalszigetelés ráadásul segít alacsony tartani a költségeket, tisztán tartani a vizet és gátolja a víz idő előtti elpárolgását is, hogy ne kelljen állandóan az utántöltéssel bajlódnod!

A stresszoldó és relaxáló élményt olyan kiegészítők teszik még hangulatosabbá, mint a megvilágított Acquarella vízesés és a változtatható színű, víz alatti LED világítás.

Ezekkel kiegészülve reggel és este is különleges hangulatot nyújt a masszázsmedence, ami maradandó élménnyé változtat minden hidromasszázs szeánszt!

Élvezd te is a meleg víz és a paradicsomi környezet terápiás erejét saját otthonodban a Seychelles segítségével!