Élvezze kertjét a ragyogó napsütésben profi napernyőkkel, biztonságban

Egy árnyékoló vagy napernyő az erős napsütés és káros sugarak miatt ma már elengedhetetlen kiegészítője egy természetes árnyékban szűkölködő kertnek. A praktikus szempontok mellett azonban miért ne befolyásolhatná a választást a megjelenés és a dizájn? Az Umbrosa napernyőknél a minőség és kivételes megjelenés szerencsére nem zárja ki egymást, sőt!


A prémium minőségű napernyők nem egyszerű kiegészítők a biztonságos kültéri tartózkodáshoz, annál sokkal többet tudnak. Segítségükkel jelentősen meghosszabbíthatja a kertben töltött időt, hiszen reggeltől egészen naplementéig nyújt árnyékot a könnyen állítható, forgatható és dönthető napernyők széles választéka.

A stabilan rögzített vásznakat, rafinált tartószerkezetüknek köszönhetően, egy ember is könnyedén mozgathatják, dacára annak, hogy a tartó részek kifejezetten masszívak. Így elpakolni, elővenni vagy éppen a Nap mozgását követően változtatni az árnyék helyét is nagyon egyszerű. A vászon pedig nemcsak árnyékot, hanem a sunbrella anyagnak köszönhetően UV védelmet is jelent. Ezek a gyakran élénk színekben érkező árnyékolók különleges készítési eljárásuk révén egyáltalán nem fakulnak, vibráló színűket hosszú ideig megőrzik.

A hagyományos formákat is képviselő, de azoktól elszakadni is merő Umbrosa a természet ihlette alakokat hozta be az árnyékolók világába. Letisztult formák, elegáns vonalvezetés és praktikus megoldások adják a luxus napernyők erősségeit, amelyek révén minden kertben megtalálják a helyüket. Grill vagy éppen masszázsmedence fölé keres árnyékolás? Vagy a kerti bútorait védené a kíméletlen naptól? Esetleg az állandóan kint játszó gyerekeknek szeretne egy biztonságos megpihenésre alkalmas sarkot létrehozni? Az Umbrosa Prémium Napernyői megfelelnek a kihívásnak!