Vigye haza a Holt-tenger legjavát, hogy saját jakuzzijában élvezze pozitív hatásait

Egy jó darabig nem lesz alkalmunk személyesen megfürödni a Holt-tengerben és élvezni a tengervíznél nyolcszor több sót tartalmazó víz felhajtó erejét és rengeteg ásványi anyagának pozitív hatásait. Az AquaFinesse vízkezelő szettjével azonban megteremtheti a saját bejáratú tengerszemét és otthonában élvezheti minden előnyét a most oly távolinak tűnő csodának.


A holt-tengeri sót tartalmazó AquaFinesse vízkezelővel a legfinomabb gyógyvízzé változtathatja a jakuzzijában található vízmennyiséget. Ehhez nincs más dolga, mint a vízkezelővel érkező 6 kg-os kivételes tulajdonságú sót, elvegyíteni a vízben. Ezzel az egyszerű lépéssel saját otthonába viheti el a Holt-tengerben fürdőzés élményét, a víz pozitív hatásainak minden velejárójával.

A bőrbarát készítmény összes áldását az érzékeny bőrűek élvezik majd igazán, hiszen a temérdek ásványi anyagot tartalmazó víz egyáltalán nem irritál, hanem táplál.

A készítmény pozitív hatásai mellett már szinte eltörpül, de valójában ez a készítmény is az AquaFinesse család víztisztítójához tartozik, tehát nemcsak a víz minőségét, ásványtartalmát, illatát és tapintását javítja, de gondoskodik arról is, hogy az kifogástalanul tisztán várja a pezsgőfürdőre vágyókat. Az AquaFinesse többi tagjához hasonlóan, a készítmény használata pofon egyszerű, gyors és semmilyen bonyolult feladatsort nem igényel. A vízkezelőből egy kisebb mennyiséget a vízhez kell adni. Ennyi! Ilyen gyorsan még sosem gondoskodott a tiszta és illatos vízről!

A holt-tengeri sóval kiegészített szett fél évig tiszta és gyógyhatású vizet garantál otthonában, hogy ne kelljen lemondania a nyaralás élményéről még a mostani időszakban sem. Rendelje meg most, és hamarosan, utazás nélkül is, élvezheti a Holt-tenger különleges vízének atmoszféráját!