Ettől paradicsomi egy Utopia masszázsmedence

A Caldera Spas Utopia sorozat nemcsak nevében, de az általa nyújtott luxusban is álomszerű. A nagy méretű medencék tervezésében a BMW dizájnerei is részt vettek, hogy egy gyönyörűen kialakított, újszerű, de még több extrával és tökéletes stresszoldó gépezettel örvendeztessék meg az embereket.


Az Utopia medencék teljesítették és minden nap ma is teljesítik a tervezők nagyra törő álmait. Kialakításuk a lehető legnagyobb kényelmet nyújtja, és a különleges, csak erre a típusra jellemző befúvóik még tovább emelik a színvonalat.

Ott van az Atlas Neck Massage System, ami egy ergonomikusan kialakított párna és egy víz alatti fúvóka párosa. Az előbbi tökéletesen megtámasztja a fejet, míg az utóbbi finoman ellazítja a feszült, merev nyakizmokat, mint egy gyengéd masszőr.

Hasonlóan különleges az a légfúvó rendszer, ami az izmok helyett a lágyabb szövetek átmasszírozását célozza, így erősítve a kötőszövetet és csökkentve a narancsbőr látható jeleit. A teljes testre ható masszázs élménye nem is lenne teljes ezen rendszer nélkül.

Caldera Spas bemutatótermi készletének exkluzív kiárusításával szeretne mindenkit a kipihentebb és egészségtudatosabb életmód felé mozdítani: regisztráljon a weboldalon, s látogasson el a MAXCity-be, hogy élőben is megtekintse a masszázsmedencék széles választékát.