Még több minőségi időt tölhet kertjében a teraszmelegítőnek hála

A nyári szabadság után nehéz újra a négy fal közé szorulni, ezért nem csoda, ha a kerttel, terasszel rendelkezők annyi időt szeretnének a szabadban tölteni, amennyit csak lehetséget. A kellemes kinti létre alkalmas időszakot segít megnövelni a teraszmelegítő, amivel a hideg őszi esték is sokáig élvezhetőek maradnak.


A teraszmelegítők az elmúlt 10 évben hatalmas fejlődésen mentek át, mind technikai, mind stílusbeli értelemben. Ma már egyáltalán nem ritka, hogy az éttermek ezekkel a melegítőkkel tolják ki a kiülős szezont egészen novemberig, és, ahogy azt a gyakorlat is mutatja: működik.

A teraszmelegítők fénnyel és főképp hővel dolgozva növelik a komfortérzetet, amivel még az őszi hidegeket is kellemes meleggé  változtatják. Ma már ezeket a kivételes gépeket is bárki hazaviheti, hogy saját kertjében és teraszán élvezze a késő őszi estéket és hajnalokat.

A rengeteg piacon fellelhető  változat közül is kiemelkedik Italkero minőségi melegítője. Első látásra is kitűnik, hogy a tervezéskor nem spóroltak az anyaggal, ami stabilitást és tartást ad a szerkezetnek. A látványos, és díszelemként is funkcionáló szerkezetek nyílt lánggal dolgoznak, de ezeket egy zárt üvegoszlop mögé zárják a biztonság kedvéért. Ennek köszönhetően az Italkero teraszmelegítői lámpák, dizájnelemek és melegítő egyben, sőt olyan változat is létezik, aminek beépített tartófelülete is van.