Freeflowspas, az elnyűhetetlen masszázsmedence

Ahányan vagyunk, annyiféle szempont szerint választunk masszázsmedencét. Valakinek a minél tágasabb, másnak a legkisebb, megint másnak az egyszerűen telepíthető és működtethető, strapabíró modell lopja magát a szívébe. A Freeflowspas jakuzzi a legrendhagyóbb igényeknek is megfelel, afféle hipszter modell.


Legyen kényelmes, masszázsélményben hozza a maximumot, legyen egyszerűen telepíthető és könnyen vezérelhető, változatos masszázsprogramokkal, méreteit tekintve pedig kínáljon többféle választási lehetőséget. Nagyjából ez a minimum, amit elvárunk egy masszázsmedencétől, illetve van még egy fontos kritérium: legyen strapabíró. Ahol erősebb használatnak lesz kitéve a jakuzzi - például gyerekek, rendszeresen nagyobb társaságok is látogatják - ott ez bizony szempont lehet. Ekkor a tökéletes választás a HotSpring Freeflowspas sorozat valamelyik, testhezálló modellje.

A Freeflow megalkotásakor a tervezők a fiatal, vagy fiatalosabb közönségre koncentráltak, akik kevésbé akkurátusan állnak a jakuzzi elhelyezéséhez és használatához. Férőhelyben igen változatos: a hét férőhelyes Monterey modell méreteiben is pazar, míg a két férőhelyes Mini nem csak a Freeflow sorozat legkisebb jakuzzija, hanem a HotSpring kínálatában sem találunk ennél kisebbet. A formákat tekintve ugyancsak szinte mindent megtalálunk. A hagyományos négyszögek mellet kör, háromszög, illetve hatszög alakzatok is fellelhetők, ami néhány esetben jelentősen megkönnyítheti a jakuzzi elhelyezését. Egy háromszög alakú medencét egy társasházi erkélyre, vagy egy kisebb terasz sarkába is nyugodtan beállíthatunk.

Ami a Freeflowspas masszázsmedencéket mégis egyedülállóvá teszi, az a különleges anyaghasználat. A könnyű szerkezet, a sima, gránit jellegű felület egy rendkívül ellenálló kompozit anyagnak köszönhető. Ez teszi a jakuzzit rugalmassá, mégis hihetetlenül teherbíróvá, szinte elnyűhetetlenné. A medence héja egyetlen darabból készül, belső tartó keret nélkül is masszív, stabilan áll. Törésbiztos anyaga karcolhatatlan, az idő múlása sem hagy nyomot rajta. És ami rendkívül fontos, hogy szigetelésének köszönhetően gazdaságosan, energiatakarékosan üzemeltethető.