Fitnesz jakuzzik, mozgás és pihenés egy térben

A wellness eszközök legújabb generációja összevonja a mozgást és a pihenést. Az ebből a nászból született fitnesz jakuzzikban úszhatsz, futhatsz, sőt akár kerékpározhatsz is, majd  jöhet az izmok profi ellazítása a teljes értékű hidromasszázs segítségével!


Az Endless Pools első látásra egy normális úszómedencének tűnik, de erős, hatékony és rendkívül sokoldalúan használható ellenáramoltató rendszerük mindenképpen kiemeli a medencék, sőt a fitnesz medencék közül is.

Amatőr és profi sportolóknak is tartogat kihívásokat a medence és mindezt kellemes környezetben valamint az ízületekre és izmokra vigyázva teszi. A víz felhajtóerejének köszönhetően az úszás, a vízben futás vagy kerékpározás is kevesebb terhet ró az ízületekre. Az ellenáramoltató rendszer fokozatos állíthatósága pedig segít, hogy a család minden tagja saját erejének és fizikai állapotának megfelelő szinten mozoghasson és maradjon aktív.

Gyerekeknek, kamaszoknak, felnőtteknek és idősebbeknek is azt a mozgást nyújtja, amire szükségük van. Lehet ez úszás, futás, vízi jóga vagy aerobik, az Endless Poolsban mindre megvan a lehetőség és a sportolást segítő technológia!

Az ellenáramoltató rendszer lehetővé teszi, hogy egy kis térben is élvezhesd a végtelen mozgás örömét, de egyben arra is lehetőséget teremt, hogy a pihenéshez szükséges jetek számára is legyen hely.

Az Endless Pools medencék ugyanis két részből állnak, egy a mozgásnak, egy pedig a pihenésnek szentelve. A medence típusától függően a jakuzzi rész lehet elkülönített (külön fűthető vízzel) vagy egy víztérben elhelyezett, de az általa nyújtott hidromasszázs minden esetben profi masszőrök szaktusását idézi.

A fitnesz medence nem ismer kompromisszumot se a sport, se a pihenés területén. Tudj meg többet erről a nagy tudású, de kisebb helyen is elférő, sokoldalú és gazdaságosan üzemeltethető rendszerről! Vagy látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe és nézd meg személyesen!