Frissítse fel kerti bútorait a tavaszi használatra

Ha szeszélyesen is, de a  tavasz végleg megérkezett, amit sajnos nem élvezhetünk ki a megszokott módon, de ez ne vegye el a kedved a kerted, a teraszod és a jó levegő élvezetétől! Sőt, most még fontosabb, hogy kiülve a szabad levegőre elmerülhess a naplemente időtlen szépségében! Tedd meg ezt illatos és ápolt bútorokon!


Egy szék és asztalka még a legkisebb teraszra is elfér, hogy kiélvezhesd a bezártság ellenére is a friss levegőt és a napsugarakat a bőrödön. A nagyobb terek pedig csak úgy vonzzák a kényelmes és sokoldalú kerti bútorokat, amelyekkel egy kültéri nappalit is berendezhetsz a meleg hónapokra. A kültéri viszonyoknak kitett bútoroknak azonban kijár az ápolás, hogy kiváló állapotban, tökéletesen láthassák el funkciójukat! Erről az ápoltságról és a téli pihenő utáni felfrissülésről gondoskodik a Softcare ápolócsalád!

A könnyen használható, fújós kiszerelésű termékek között egyaránt megtalálhatod a tartós, de műanyag rattan bútorok mélyviaszos ápolást elvégző flakont, mint a természetes fát védő és ápoló olajat. Bármilyen bútorral is rendezted be teraszod vagy kerted, a kültéri élet kihívásaival szembenéző tárgyak ápolására és gondozására találsz majd megfelelő készítményt. Legyen szó akár szövetről vagy műbőrről!

A megfelelő tisztítószer kiválasztásával és legalább évenkénti használatával meghosszabbíthatod a kültéri bútoraid élettartamát és javíthatsz állapotukon! A friss illatú, jó állapotú bútorokon pihenve pedig az otthon maradás és otthoni kikapcsolódás is kellemesebb lesz!