Fürdés utáni testápló holt-tengeri sóval

A környezet- és bőrkímélő adalékanyagairól ismert AquaFinesse még egy lépéssel továbbment és olyan testápolót fejlesztett, ami a hosszas fürdés után kiszáradt bőrt ápolja intenzíven.


A holt-tengeri só tápláló és ápoló erejét rejtették a testápolóba, amely visszaadja a masszázsmedence meleg vízének kitett bőr ruganyosságát és hidratáltságát. A meleg, akár 40 fokos vízben töltött hosszú percek lazító és relaxáló hatása közismert, de bármennyire jót tesz a testnek és a léleknek a hidromasszázs, a magas hőmérséklet szárító hatással lehet a bőrre. Ezzel a problémával számol le az AquaFinesse After Spa, amely kellemes illatával, bőrnyugtató összetevőivel hidratálja a bőrt.

A kényelmes, pumpás kiszerelésben érkező testápoló két illatban is elérhető: papaya-citrom és sárgabarack. Akár az édesebb, akár a frissebb illatokat kedveli, megtalálja majd számítását az After Spa testápolók között. Az izmai és az ízületei mellett kényeztesse bőrét is, hogy minden porcikájában felfrissülten és kipihenten fejezze be a jakuzzizást.