Strapabíró masszázsmedence kőhatású burkolattal

A kültéri masszázsmedencéknél komoly szempont a szerkezet időjárás- és időállósága. Mivel nagy befektetésről van szó, kiemelten fontos, hogy akár évtizedeik is élvezhesse a család a meleg vizes hidromasszázs minden előnyét. A FreeFlow medencék pontosan ezt kínálják.


A FreeFlow medencék egyedi gyártási technológiájuknak köszönhetően erős, strapabíró héjjal rendelkeznek, amelyekben még egy fékevesztett parti résztvevői sem tehetnek kárt. Az egybeöntött héj ellenáll az időjárás rohamának, nehezen sérül, de ha esetleg mégis megkarcolódik, akkor könnyen javítható. 

Gyerekek mellé, partiszerető fiataloknak, nyaralókba és kiadásra szánt ingatlanokba is ideális választás. Időtálló külseje profi belsőt tartalmaz. Hőszigetelése kiváló minőségű, belső szerkezeti kialakítása ugyanúgy a Watkins terméke, mint a HotSpring és Caldera Spas medencéké, ára és telepítése mégis kedvezőbb.

A gránitőrleményből készült egybeöntött héjat gyorsan és költségkímélő módon gyártja a cég, amely a termék végső árában is realizálódik. Ha szeretnél egy kőhatású masszázsmedencét, amely garantáltan bírja az időjárás és a használók rohamát, a FreeFlow jakuzzik között nézelődj.